Egy ilyen szituációban tényleg én voltam a hunyó?
A 3-as hozzászólásodból is látszik, hogy ha kritizálod más külsejét, korát.
Ha meg fiatal, akkor nem olyan gond, ha hülye.
Ebben a történetben te vagy a bunkó.
2022. okt. 31. 09:05
12/22 A kérdező kommentje:
Félreérted a hozzászólást, igaz, én sem fogalmaztam meg jól.
13/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem, élő szóban nem tennék senki külsejére bántó megjegyzést. Ahogy feljebb írtam, én sem vagyok tökéletes, rajtam is lehet egész könnyen fogást találni. A férfi példa esetében azt igyekeztem hangsúlyozni, hogy olyan beszél, akinek aztán pláne csöndben kéne maradnia. Hú, remélem, sikerült értelmesen kiszenvednem.
14/22 A kérdező kommentje:
#10: most olvastam, amit írtál. Köszönöm, én sem vagyok rá büszke, de basszus, ilyen dolgokról nem beszélünk! Férfiak társaságában is inkább terelem a témát, mert gusztustalan ilyen dolgokat kibeszélni.
Dehogy te voltál a hunyó!!!
Ilyen dolgokról nem beszélünk.
Amit szóltál jól tetted. En is nevettem rajta 😂
55/nő
2022. okt. 31. 09:44
Szerintem jól tetted, de azért nem csodálkozhatsz az ő reakciójukon sem. N
2022. okt. 31. 09:47
17/22 A kérdező kommentje:
Hát, köszönöm, de azért a továbbiakban igyekezni fogok kulturáltabban viselkedni. 😄
Jól tetted, eleve bunkóság hangosan beszélgetni, ilyen témákról meg pláne. A barátnői fejbólogatására számíthat, de ha az igazságot nem akarja hallani, akkor vegyen lejjebb a hangerőből. Legközelebb én is beszólok hasonló helyzetben.
2022. okt. 31. 09:56
Először valamiért azt hittem férfi vagy, de úgy néz ki hogy nő. Így már jobban értem a korral kapcsolatos negatív beszólást. Férfiak nem nagyon szoktak beszolni egy nőnek a koruk amiatt, a súlyuk miatt inkább. Fiatal nők viszont annál többet. Valamiért azt hiszik hogy rajtuk nem fog az idő. Nevetségesnek tartottam mindig.
Lehet hogy nem direkt csináltad vagy nem is tudatosult benned de különbek tartod magad az idősebbeknél máskulonben nem mondtál volna ilyet. Csak egy észrevétel volt, végülis azt gondolsz amit akarsz. De biztos vagyok benne hogy 15 év se telik el és te fogod visszakapni amikor nem is számítasz rá.
Abban egyetértek hogy zavaró ilyeneket hallgatni.
2022. okt. 31. 10:43
Szarjál rá! Ha olyan hangosan teregeti ki az életét a nagyközönség előtt, hogy az is hallja, aki nem kíváncsi rá, akkor ne csodálkozzon, ha az ő orrára is kötnek utána olyat, amire nem kíváncsi. Ha annyira kívánatos lenne és megkapná szexuálisan, amit akar, akkor boldogan edzene magában, nem hirdetné nagy hangon az elvárásait. És persze, hogy ferde szemmel néznek rád, hiszen rátapostál a tyúkszemére a megjegyzéseddel. Vonj vállat, és vigyorogj nyugodtan a képükbe minden alkalommal. :)
2022. okt. 31. 11:29
Kapcsolódó kérdések: