Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy ilyen szituációban tényleg...

Egy ilyen szituációban tényleg én voltam a hunyó?

Figyelt kérdés
Az edzőteremben, ahová járok, egy 50-es nő hangosan ecsetelte a szexuális preferenciáit, elvárásait a férfiakkal szemben méret, aktus hossza, stb. Valami egészen alpári stílusban. Félhangosan megjegyeztem, hogy örülne ő már bármilyennek így öreg fejjel. Azóta ferdén néznek rám ő, meg a barátnői.
2022. okt. 31. 08:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj, beszóltál neki, így viseld tetted után járó következményeket.

Mégis mit vártál tőlük? Hogy majd tárt karokkal, baráti öleléssel fognak téged várni ezek után?

2022. okt. 31. 08:26
 2/22 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván van felelősségem.
2022. okt. 31. 08:27
 3/22 A kérdező kommentje:
Mentségemre szolgáljon, hogy ha egy bunkó, dagadt pacák csinálta volna ugyanennek a férfi megfelelőjét, róla is ugyanúgy megjegyeztem volna.
2022. okt. 31. 08:31
 4/22 anonim ***** válasza:
87%

És ha egy csinos nő? Szerintem az se lett volna ide való. Szerintem veled is bajok vannak még azzal az emberrel is aki az ilyesmi magánügyét nyilvánosan kiteregeti. Legyen az férfi, nő, dagadt vagy vékony.

Veled azért vannak bajok mert az ember korára megjegyzést tenni elég szánalmas, és gyerekes. Ha valamit annyira oda akarsz szólni akkor találj ki valamit értelmesebbet. Te is leszel ennyi idős, ez oyan dog amit az ember nem befolyásolhat.

2022. okt. 31. 08:47
 5/22 anonim ***** válasza:
85%

Ő nem tud viselkedni, mert nem illik ilyet hangosan ecsetelni.

Te meg bunkó vagy, hogy beszóltál, a korát, külsejét szóltad le.

Nem vagy jobb nála. Sőt!

Ha arra tettél volna megjegyzest, hogy túl hangosan mondja, az jogos.

De más külsejét, korát kritizálni nagyon alpári.

2022. okt. 31. 08:50
 6/22 A kérdező kommentje:
Volt hasonló szituáció, amikor húszas nő viselkedett ugyanígy. Akkor volt annyi eszem, hogy csak felvont szemöldökkel, szájat biggyesztve ingattam a fejem. Az egyik srác, aki akkor szintén hallotta, jót is vigyorgott a reakciómon.
2022. okt. 31. 08:52
 7/22 A kérdező kommentje:
A külsejét nem kritizálnltam, mert csinos nő.
2022. okt. 31. 08:53
 8/22 A kérdező kommentje:
Az emberek külsejét soha nem kritizálom. A kör emlegetése igen, azt elismerem. De a külsejét nem becsméreltem. Én sem vagyok tökéletes.
2022. okt. 31. 08:55
 9/22 A kérdező kommentje:
* a kor
2022. okt. 31. 08:56
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát bunkó beszólás volt, de helyén volt. Ha valaki pofázik folyamat ne csodálkozzon ha beszólnak neki. Senkit nem érdekel a szexuális élete. A barinőivel halkan beszéljék meg és ne idegesítsenek másokat. Szerintem nem volt semmi baj a beszólással, de alapjáraton elég lett volna elkerülni őket. Szóval ez a jó is volt meg nem is.
2022. okt. 31. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!