Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha befejezem a beszelgetést...

Ha befejezem a beszelgetést valakikkel elfordulok megyek miért les mindenki utánam, mint a birka?

Figyelt kérdés

Vagy ez normális? Hogy pl megbeszélések végén elköszönések után az emberek nem csinálják tovább a dolgaikat, néznek máshova, hanem árgus szemekkel figyelik a távozót?

Már ezzel szórakozom komolyan. Kollegális, baráti társasagokban illetve a barátommal is!

Hogy befejezek vmit elfordulok vagy kimegyek a mosdóba vagy kimegyek az irodából, vagy távozok akárhonnan, és direkt hirtelen visszanézek mindenkire(mint Columbo a régi filmben), és látom hogy le sem vették rólam a szemüket.

Én valahogy olyan vagyok ha vkivek megbeszéltem vmit, jó rendben lezárva, vagy elköszönünk, vagy elindul vki és nem nézegetek az emberek után.

En lennék a helikopter?

És pluszolva a dolgot azt sem értem ha beszélgetek valakivel, és ha épp nem tartok szemkontaktust a mondandóm kozben mert pl ránéztem a telomra utána a jegyzeteimre stb, akkor meg néha mosolyogva bámulnak!

A barátom is ez.

Ha épp pl takaritom a hűtőt de kozben beszélek hozzá, amikor nem látom, mosolyog(vagy kimosolyog)közben, ha ránézek gyorsan "lenyelik" ezt a mosolyt es komoly figyelmes arcot mutatnak, vele pl mar ezeken vizázni szoktam es kikérem magamnak azt hogy rajtam vigyorogjon mikozben nem rá nézve beszélek hozzá. De már az is vita tárgya ha nem mosolyog is akkor us tudom hogy mosolyog csak épp álcázza. Igy ezen is vita van.

De értelemszerűen egy kollegát nem fogok leoltani ugyanilyenért, de nem is értem ezt az emberekben!

2022. okt. 21. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert q..van jó csaj vagy,és vonzó, és frankó a kisugárzásod
2022. okt. 21. 12:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak épp javarésze pl a kollegáknak nő..de am köszi..
2022. okt. 21. 12:20
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, helyesen:q.va jó
2022. okt. 21. 12:21
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg lóg valami a hátadon. Kérdezd meg, hogy mit látnak a hátadon. Hátha letudod szedni.
2022. okt. 21. 12:26
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Nők...
2022. okt. 21. 12:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem lóg semmi mert ez nem egy két nap nem egy két hely. Hanem rengeteg. Nem loghat mindig valami a hátamon.
2022. okt. 21. 12:38
 7/13 A kérdező kommentje:

Amikor hirtelen visszanézek, akkor jönnek ezek a lesütött tekintetek, lenyelt mosolyok.

Néha még "én mentem ki" őket hogy kérdezek gyorsan vmit amire válaszolhat, ne fagyjon le a levegő.

De már szórakoznék is ezzel hogy visszafordulva játékbol lelövöm őket mutatoujjal vagy ilyesmi mint a filmekben ki a gyorsabb:D

2022. okt. 21. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem túlságosan lehengerlő a stílusod meg a személyiséged. Túl sok a kisugárzásod és kell pár másodperc mire az emberek összeszedik magukat miután befejezed a mondandódat.

Túl extrovertált lehetsz.

Ezt tudom elképzelni.

2022. okt. 21. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem annyira idegesítő lehetsz, hogy végig nézik, mikor tűnsz el a láthatárról, hogy fellélegezhessenek és megmondhassák, hogy "na végre".
2022. okt. 21. 13:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Akkor lelőjjem őket mégis?
2022. okt. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!