Miért divat a sátánizmus? Jelképek mutogatása,
sátánista játékok, pentagram mint divat? Miért divat
ez? 18F
2014. júl. 19. 19:00
2/20 A kérdező kommentje:
A sátánizmussal mi a baj? Óóó, semmi. :D
2014. júl. 19. 19:27
Az egyszemű piramis Szabadkőműves jelkép, ők pedig Deisták voltak. Ha persze minden más vallás sátánizmus, akkor a reformátusok is azok(feltéve hogy katolikus vagy) a sátánizmus Sátán(a keresztények által megfogalmazott személy) éltetését jelenti, ha nem benne, hanem egy másik Istenben hiszel, akkor nem lehetsz sátánista.
2014. júl. 19. 19:35
Inkább ma egy sátánista, mint holnap egy hitgyülis, vagy jehova tanúja:D
2014. júl. 19. 19:48
Mert egyesek nem tudnak normálisan élni, kell nekik mindenféle f@ szság, hogy kemények legyenek. Az a legszomorúbb, hogy már azt éljük meg, hogy az emberek ezeket divatként veszik fel, ma már a legtöbb neonáci is mi? Divatszar, semmi köze az elvekhez stb. Tiszta szégyen az egész.
2014. júl. 19. 20:28
Ki fogják ezt nőni a srácok. Nagyon-nagyon ritka a felnőtt ilyenben.
Ebben a korban a mi osztályunk is volt két nagyon rosszul srác és szintén ilyenek voltak, de én ezek nem is akadtam fenn, mert sokkla fontosabb dolgaim voltak: tanulás, sportolás és plátói szerelmek :P
2014. júl. 19. 22:09
Nekem is van egy "sátánista" pólóm. Igazából azért hordom mert szép. Egy angyal szerű csajt ábrázol vörös szárnyakkal s szemmel fekete-fehér árnyalatú fákkal és egy nagy holddal a háttérben. Még háttérképnek is elmenne, de gyönyörűen megszerkesztett kép. Ezért vettem meg, mert nagyon tetszik, nem azért mert jaj de sátánista (ha egyáltalán az) Am meg nem hiszek se istenben se a sátánban.
2014. júl. 19. 23:43
9/20 anonim válasza:
A sátánizmust a sok tudatlan marha teszi divattá, aztán fogalmuk sincs arról, hogy valójában mi az. Mindenből divatot akarnak csinálni. A spirituális sátánizmus például egy nagyon szigorú, (NEM gonosz) önfejlesztéssel kapcsolatos vallás/szekta, semmi köze a divathoz, vagy bármi keresztény marhasághoz.
Ha érdekel, olvass utána, pár hasznos link: (mielőtt hazug kamuoldalra tévedsz)
magyarjos.heliohost.org
spiritsoferidu.wordpress.com
esposinghun.heiohost.org <- ez a weboldal a keresztény egyház/biblia kevesek által látott árnyoldalát mutatja be, forrásokkal alátámasztva.
Ha kérdésed van, írj privátot
2014. júl. 20. 21:13
10/20 anonim válasza:
Kilences voltam, egy utószó: az Illuminatinak sincs semmi köze a spirituális sátánizmushoz
2014. júl. 20. 21:14
Kapcsolódó kérdések: