Miért ennyire birkák az emberek?
Figyelt kérdés
azt tapasztalom hogy olyanok az emberek mint a birkák mindenki megy a másik után,
az élet minden területére igaz,
rosszindulat,külsőségek,ruha márkák,műsszaki cikkek,gyerekvállalás,
van 10 "birka" és nem különböző irányba indulnak el,hanem egymást követik,legyen az rossz vagy jó irány.
2022. okt. 21. 08:55
A kérdező szavazást indított:
igaz
hamis
28 szavazat
1/21 anonim válasza:
Mint ez a kerdes is. Itt is mindenki ugyanazt kerdezgeti minden nap...
2/21 anonim válasza:
Neked mi az irányultságod kérdező ?
3/21 A kérdező kommentje:
van 10 "birka" én vagyok a 10. akkor én biztos a másik írányba indulok mint a többi.
2022. okt. 21. 09:22
4/21 anonim válasza:
Az evolúció során előnyt jelentett, amíg az ember jóval fejletlenebb volt és fennmaradt. Ami szerintem nem jó. :/
5/21 A kérdező kommentje:
5/mire szavaztál?
igaz vagy hamis
2022. okt. 21. 09:43
6/21 anonim válasza:
Kérdező, hogyha a többség igennel válaszol, akkor ilyen formán az a birka aki szintén igennel fog válaszolni. Viszont aki hamissal, az is birka, mert azokkal tart, akik nem akarnak beállni a sorba.
Ezen a kérdésen órákat lehetne filozofálni, amíg bele nem zavarodik az ember. Nem lehet igennel vagy nemmel eldönteni egy ilyen jellegű kérdést.
8/21 A kérdező kommentje:
8/valakinek annak is lenni kell:)
2022. okt. 21. 10:08
9/21 anonim válasza:
Na ha nem vagy birka, akkor menj el jó messzire az emberektől, ne használj internetet, legyen vállalkozásod amiből megélsz, ne menj orvoshoz, boltba, szórakozni stb., mert mi birkák is ott vagyunk. Sok sikert.
10/21 A kérdező kommentje:
már van vállalkozásom csak az a baj hogy az embereket nem lehet kizárni belőle mert akkor csődbe mennék.
2022. okt. 21. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!