Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ennyire birkák az emberek?

Miért ennyire birkák az emberek?

Figyelt kérdés

azt tapasztalom hogy olyanok az emberek mint a birkák mindenki megy a másik után,

az élet minden területére igaz,

rosszindulat,külsőségek,ruha márkák,műsszaki cikkek,gyerekvállalás,

van 10 "birka" és nem különböző irányba indulnak el,hanem egymást követik,legyen az rossz vagy jó irány.

2022. okt. 21. 08:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
boltba ritkán járok kenyeret magamnak sütöm,amit meg a birkák szórakozásnak neveznek az hogy munka után úgy berugni hogy alig találjon haza
2022. okt. 21. 10:20
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
Lehet birka vagyok, de legalább boldog birka nem ilyen megkeseredett ökör mint a kérdező :D
2022. okt. 21. 11:00
 13/21 anonim ***** válasza:
14%

Ez a birkázás amúgy nagyon fura :)

Annó amikor volt ez a nagy covid vakcinás dolog, nagyon sokan (az emberek 70-80 százaléka) lebirkázta azokat, akik hittek a tudósoknak, orvosoknak, és beoltatták magukat. Na most a "birka" megnevezés nyilván arra utal, hogy követed a buta másikat (a másik hülyeségét), és jóóó sokan vagytok, mint a birkák. Hát... a vakcinás dolognál pont a többség birkázta le a kisebbséget, a többség követte egymás butaságát, mégis azok voltak az ő szemükben a birkák, akik sokkal kevesebben voltak, mint ők, és nem egymás butaságát követték, hanem a józan eszükre hallgattak, illetve hittek a náluk okosabbaknak.

2022. okt. 21. 11:13
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Aki szerint semmi probléma nincs a sok tudatlan birkával és a viselkedésükkel, az utánozzon le minden baromságot, amit csak elkövetett már valaki a világban! Sok sikert hozzá! :)
2022. okt. 21. 12:06
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

Tudod hogy mi az irónia? Ez az átlag magyar mentalitás ("mindenki ostoba, sekélyes zombi, kivéve én!!!! én racionálisan, kívülállóként tudom megfigyelni ezt a sok prolit") szóval a többi körülötted élő ember valszeg pontosan ugyanúgy gondolkodnak mint te, és ugyanezt gondolják rólad is.

Ha ki akarsz tűnni a "birkák" tömegéből, azt úgy teheted meg, hogy társaságszerető leszel, aki a jót keresi az emberekben, nem a rosszat.

2022. okt. 21. 13:05
 16/21 A kérdező kommentje:

14/jól mondja!

15/magára ismert és ez nem tetszik neki!

2022. okt. 21. 14:43
 17/21 anonim ***** válasza:
28%

#16 Ez csak sima tény; kérdezz meg 100 magyart hogy mit gondol a többi magyarról, és 90 szóról szóra azt fogja mondani mint te.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Közéjük tarzozol, ráadásul egymásról beszéltek :) Nem lógsz ki semmivel a sorból, pláne úgy, hogy messzemenő negatív következtetéseket vontál le rólam pusztán azért, mert szerintem nagyobb érték a jót keresni másokban...

2022. okt. 21. 14:53
 18/21 A kérdező kommentje:
17/nem érted a kérdést amit ki írtam,nem arról szól hogy ki mennyire okos vagy inteligens,hanem arról ki mer más úton járni mint a többi embertársa,mert az állatoknál van az mint pl a birkáknál hogy 10ből 9 birka együtt marad az a biztonságos,ugynazt csinálja mint a többi,mert nem akar kilógni a sorból,a kérdés erre irányúlt hogy az emberek miért követik egymást pl a rosszindulatba,a külsőségekbe,pl sok jó ember lenne csak sokan a mai világba nem mernek rendesek lenni mert akkor azt gondolják hogy nem lehet 1ről a 2 re jutni,
2022. okt. 21. 17:40
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Önmagukban nem bíznakk, így ha van is egy követő, akkor őt szeretnék követni, akár jó-, akár rossz az iránya ennek a kappcsolatnak.
2022. okt. 21. 22:37
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

Mások után menni az ostobák szoktak, hiszen az értelmes emberek képesek saját véleményt alkotni és meg is teszik ezt.

Én azt mondom, ezerszer jobb megkeseredettnek lenni, mint egy olyan szánalmas baromnak, aki még csak gondolkodni sem tud.

2022. okt. 22. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!