A fehér bőr szerintetek is csúnya?
Figyelt kérdés
Én szolizok meg napozok, sose szerettem a fehér bőrt. Semmi izgalmas nincs szerintem a fehérbe. A barna, olyan vonzó, izgalmas, szép! Nektek mi a véleményetek?2022. okt. 16. 09:41
1/15 anonim válasza:
Az egészséges bőr szép a színétől függetlenül!
A szolitól kiöregedett bőr nem, de fiatalon szép a szolis bőr!
2/15 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust, komolyan problémák vannak a fejedben!
3/15 Noren1989 válasza:
Nekem ezerszer jobban tetszik a fehér.
Plusz mindig sejtek a szoli mögött némi bőrràkot, előrehozott sejtöregedést.
4/15 anonim válasza:
Nekem olyan fehér a bőröm, hogy a kék ereim átlátszanak. Imádom. Soha nem tudnám magam elképzelni szolis, barna bőrrel, nem állna jól.
Más azt csinál magával, amit akar.
5/15 anonim válasza:
Szerintem szép a fehér bőr, nekem pont a szolid barna bőr nem tetszik.
6/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, számomra szép, ízgató, pl.: egy női lábfej fehéren szeebb, mint szolisan.
7/15 anonim válasza:
Szerintem például pont a szolizott bőr a csúnya.
8/15 anonim válasza:
Minél fehérebb, nekem annál jobban tetszik.
9/15 anonim válasza:
Mindenkinek a természetes bőre szép. A szolizott bőr ronda és hamar ráncosodik.
10/15 anonim válasza:
Nekem is fehér a bőröm, és már óvodás koromban is csodáltam a fehér bőrű, szőke csajokat. Azóta is az ilyen északi típusú nőket látom a legszebbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!