Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg nagyon csunya a fehér...

Tényleg nagyon csunya a fehér bőr? Vagy csak én gondolom ezt magamrol?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon fehér böröm van, az arcomon pedig szeplők (tipikus fehérbőr tipus) vannak..Ezzel mg ugy nincs is gond, csak pl ha kijön egy pattanás, vagy ne adj isten kis seb, vágás van rajtam, vagy begyullad a lábamon egy két szőrszál borotválás után, akkor ezeknek a pirossága annyira kirikit a fehér bőrömön..nagyon sok apro piros dolgok meglátszanak rajta..

2013. márc. 20. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
nem csúnya...vannak olyan fiúk akiknek kifejezetten tetszik :3
2013. márc. 20. 12:29
 2/7 anonim válasza:
nem csúnya
2013. márc. 20. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincsen csúnya bőrszín
2013. márc. 20. 12:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. márc. 20. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csúnya.
2013. márc. 20. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem csúnya. Én pl. szebbnek látom magam télen a halvány bőrömmel, mint nyáron, amikor lebarnulok.
2013. márc. 20. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csúnya az emberek többségén. Magamon viszont nagyon csúnyának találom, egész évben takargatom a bőröm kivéve nyáron mikor lebarnul. Az a gond, hogy rettenetesen átlátszanak az ereim és nem is fehérnek hanem inkább kéknek néz ki ettől a bőröm, számomra ijesztő. Amikor lebarnulok akkor nem látszik.
2013. márc. 20. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!