Tényleg csúnya a fehér bőr?
A szüleim, meg a rokonok mindig azzal csesztetnek, hogy menjek már ki a napra, mert annyira sápadt vagyok, mintha nem is élnék. Az tény, hogy nem igazán vagyok kint, meg nem járok sehova, de én mindig is szerettem a sápadt bőröm, és sosem gondoltam, hogy ez visszataszító lenne.
Apám közölte velem, hogy azért ha jó munkát akarok, akkor járjak legalább szoláriumba, mert jól fizető állásoknál fontos, hogy kinézzen valahogy az ember. Eléggé rosszul esett, mondjuk úgy. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is csúnya ha valakinek nagyon fehér a bőre?
Nekem is nagyon fehér és engem is mindig bsztatnak hogy napozzak meg járjak szolizni. Nekem így tetszik, de amúgy néha szoktam napozni ha jól esik, csak akkor meg leégek, utána meg pár nap eltelik és ugyanolyna fehér vagyok mint voltam :)
Ne törődj senkivel, ha te így jól érzed magad, pláne azért, mert egyáltalán nem csúnya a fehér bőr. Jobb mint a szolis. Az meg hogy nem kapsz majd így munkát egyenesen ostobaság.
Engem is mindig piszkál vele a család meg ismerősök meg stb., pedig én aztán sokat vagyok napon, de egyszerűen képtelen vagyok lebarnulni sajnos.
Szerintem egyáltalán nem csúnya, és rengeteg pasitól kaptam már olyan visszajelzést, hogy gyönyörű, olyan vagyok vele mint egy porcelánbaba, stb. Ne foglalkozz azokkal, akik piszkálnak, nem érdemes velük foglalkozni.
Magamon nem szeretem, de szerintem nem csúnya. Az összkép számít. Az én arcom nagyon vékony, szürkés fehér, hamuszőke haj, így megkapom én is mindig az egészségtelen vagy, menj ki a napra dumát, pedig nem vagyok porcelánbőrű és jól is barnulok, de a fejem sápadt marad mindig.
Láttam olyat is, aki mérföldekkel fehérebb volt nálam, ráadásul a haja is fekete volt, kontrasztos nagyon, de egyáltalán nem volt sápadt, nagyon szép lány volt, pedig tőlem vékonyabb, magasabb alkat is volt.
Csak az összkép számít. A bőrszín huszadlagos dolog, szerintem felfújják ezt az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!