Mit tegyek, ha fenyegetnek páran, hogy ha megjelenek egy társaságban bajom lesz? De igazából csak irigyek. Hagyjam magam megfélemlíteni, vagy igenis menjek oda, de legyek nagyon óvatos? Ez egy olyan közösség ahol csinos fiatal nők is vannak.
Az egy dolog, hogy a lány mit csinál meg kivel mit köteles, de engem például teljesen kizártak a lehetőségből, hogy megjelenjek ezeken az összejöveteleken ami elég gáz meg kirekesztő. Valószínűleg ha ott lennék én is akkor az lenne a vége, hogy velem menne el a lány és az öregek meg söröznének egyet. Helyette úgy intézték, hogy én el vagyok üldözve, ők meg simogatják a 20-on éves csajok combját. Ez nem okés így.
A lányok meg azt gondolják, hogy egyenlő a verseny, sőt, talán még azt is mondják az öregek, hogy a mai srácokat csak a számítógép érdekli meg elgyengültek, nem tudnak csajozni. Simán behazudják. Olyan szinten kimossák a csajok agyát hogy tényleg minden szavukat elhiszik, hiszen több generációnyi tapasztalatuk és trükkök vannak a tarsolyukban.
De én mint fiatal. mit tehetek? Nem mehetek oda felborítani az asztalt mert elvisz a rendőrbácsi. Nem mondhatom a csajoknak, hogy ezek xarevő perverzek mert feljelentenek az öregek. Nem csinálhatok semmit. Milyen világ ez???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!