Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, ha fenyegetnek...

Mit tegyek, ha fenyegetnek páran, hogy ha megjelenek egy társaságban bajom lesz? De igazából csak irigyek. Hagyjam magam megfélemlíteni, vagy igenis menjek oda, de legyek nagyon óvatos? Ez egy olyan közösség ahol csinos fiatal nők is vannak.

Figyelt kérdés
Persze a tyúkolban ott van pár róka.
2022. szept. 27. 00:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Valszeg nem mennek ilyen helyre mert minek? Valszeg mind1 h vannak e csajok ha beegetnek elottuk.. van eleg buli
2022. szept. 27. 12:08
 12/21 A kérdező kommentje:

Beengednek, aztán vagy kötekednek, vagy nem.

Most ha ilyen 50 es formák nekiállnak kötekedni, egyrészt amit előttem mondtak, rejtett testkamera vagy telefon.

Vagy én ütök aztán azt mondom, hogy megtámadtak.

Vagy rendőrség.

Vagy felhívom a csajok figyelmét mi megy. + esetleg az eseményhirdetéseknél álnéven leírom, hogy kakafétises öregekkel van tele az összes esemény és semmilyen normális embert nem engednek be ezért a lányoknak is azt ajánlom, hogy tartsák magukat távol.

Én is úgy ítéltem meg jobb elmenni, de így korlátozva és megfélemlítve érzem magam. A lányok meg szó szerint veszélyben vannak.

2022. szept. 27. 12:27
 13/21 A kérdező kommentje:
*jobb nem elmenni.
2022. szept. 27. 12:27
 14/21 A kérdező kommentje:
Családtagom javasolta azt is, hogy vegyem át az események szervezését egyelőre álnéven. Utána nyíltan és amikor már elegen követnek írjam le hogy mi volt és miért kellett a régi rendszert lecserélni.
2022. szept. 27. 12:28
 15/21 A kérdező kommentje:

Arra is gondoltam, hogy leklónozom a fazonok profilját és ráirogatok a csajokra perverz dolgokkal, aztán maguk a csajok fognak kikelni magukból és lerombolni a várat. Valamit tenni kell mert ez nem jó így!!!!

Ráadásul az egész világon tendencia most, hogy gazdag öregek nyomulnak 19-20 éves csajokra és nem csak úgy visszafogottan. Hanem ahogy leírtam.

2022. szept. 27. 12:31
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
Te ne döntsd el a lányok helyett, hogy hova akarnak menni. Meg hogy kivel állnak szóba.
2022. szept. 27. 12:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Döntsék el helyettem az öreg perverzek???
2022. szept. 27. 12:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha egy lány szexpartiba megy akkor számol vele hogy faszt fog látni. Nem tudom mit erölködsz.
2022. szept. 27. 14:52
 19/21 A kérdező kommentje:
Ok, csak a lány azt nem tudja, hogy ez egy burkolt 40-50-es szexparti. Nem tud róla. És arról sem, hogy milyen maffia módszerekkel zárják ki a többi riválist. Ez a baj.
2022. szept. 27. 15:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem köteles velük szexelni ha nem akar. De értem a te oldaladat is. elhajtanak mert fiatal vagy.
2022. szept. 27. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!