Mit tegyek, ha fenyegetnek páran, hogy ha megjelenek egy társaságban bajom lesz? De igazából csak irigyek. Hagyjam magam megfélemlíteni, vagy igenis menjek oda, de legyek nagyon óvatos? Ez egy olyan közösség ahol csinos fiatal nők is vannak.
Beengednek, aztán vagy kötekednek, vagy nem.
Most ha ilyen 50 es formák nekiállnak kötekedni, egyrészt amit előttem mondtak, rejtett testkamera vagy telefon.
Vagy én ütök aztán azt mondom, hogy megtámadtak.
Vagy rendőrség.
Vagy felhívom a csajok figyelmét mi megy. + esetleg az eseményhirdetéseknél álnéven leírom, hogy kakafétises öregekkel van tele az összes esemény és semmilyen normális embert nem engednek be ezért a lányoknak is azt ajánlom, hogy tartsák magukat távol.
Én is úgy ítéltem meg jobb elmenni, de így korlátozva és megfélemlítve érzem magam. A lányok meg szó szerint veszélyben vannak.
Arra is gondoltam, hogy leklónozom a fazonok profilját és ráirogatok a csajokra perverz dolgokkal, aztán maguk a csajok fognak kikelni magukból és lerombolni a várat. Valamit tenni kell mert ez nem jó így!!!!
Ráadásul az egész világon tendencia most, hogy gazdag öregek nyomulnak 19-20 éves csajokra és nem csak úgy visszafogottan. Hanem ahogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!