Tippek szórakozóhelyre, kocsmába járáshoz?
Elég magányos vagyok, és többen azt javasolták, hogy járjak el ilyen helyekre, hátha ott megismerek embereket, ha nem is tartósan, de legalább arra az időre nem vagyok egyedül, vagy összejön egy haver, vagy egy randi egy lánnyal.
Viszont eddig nem nagyon jártam ilyen helyekre, nem az én világom. Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy kéne nekikezdeni? Mármint, bemegyek egyedül egy szórakozóhelyre, akkor mit csinálok? Leülök a pulthoz, és kérek egy italt? Odacsapódok táncolni vagy beszélgetni random emberekhez? Vagy hogy kéne ez kinézzen?
bemész, legjobb nőket megseggeled, megcsöcsörészed, ennyi, máris azt fogják látni, hogy te vagy a sztár, a király, egyből mindenki a haverod akar lenni. majd nem árt ha leküldesz egy csomó alkoholt vagy mást rövid idő alatt, hogy lássák hogy te bírod, te kemény gyerek vagy, az is menő. utána alakul majd a többi
Árnyékolni amúgy ne felejts el, mert akkor azt is tudni fogják, hogy hihetetlen ütőképes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!