Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tippek szórakozóhelyre,...

Tippek szórakozóhelyre, kocsmába járáshoz?

Figyelt kérdés

Elég magányos vagyok, és többen azt javasolták, hogy járjak el ilyen helyekre, hátha ott megismerek embereket, ha nem is tartósan, de legalább arra az időre nem vagyok egyedül, vagy összejön egy haver, vagy egy randi egy lánnyal.

Viszont eddig nem nagyon jártam ilyen helyekre, nem az én világom. Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy kéne nekikezdeni? Mármint, bemegyek egyedül egy szórakozóhelyre, akkor mit csinálok? Leülök a pulthoz, és kérek egy italt? Odacsapódok táncolni vagy beszélgetni random emberekhez? Vagy hogy kéne ez kinézzen?

2022. szept. 3. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

bemész, legjobb nőket megseggeled, megcsöcsörészed, ennyi, máris azt fogják látni, hogy te vagy a sztár, a király, egyből mindenki a haverod akar lenni. majd nem árt ha leküldesz egy csomó alkoholt vagy mást rövid idő alatt, hogy lássák hogy te bírod, te kemény gyerek vagy, az is menő. utána alakul majd a többi

Árnyékolni amúgy ne felejts el, mert akkor azt is tudni fogják, hogy hihetetlen ütőképes vagy

2022. szept. 3. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Sajnos nem olyan egyszerű, mint az amcsi filmekben 😕 Szórakozóhelyre és kocsmába az ember általában a barátaival és ismerőseivel megy, olyankor pedig általában senki se kíván random idegeneket a nyakukba, egyedül pedig ritka, hogy bárki is ilyen helyekre menjen.
2022. szept. 3. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok függ a kinézetedtől,stílusodtól,alkatodtól.Az se árt ha nem vagy besz@ri,de lehet egyedül is menni persze.Hogy hogyan csináld,kihez menj oda,ezek mind a helyzettől függenek.
2022. szept. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!