Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hétvégi bulizásokból nektek...

Hétvégi bulizásokból nektek sok jó élményetek van?

Figyelt kérdés
Aki nem jár bulizni az később meg fogja bánni, hogy kimaradt belőle?
2022. szept. 16. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Néhány helyen voltam 18 éves korom környékén, de valahogy úgy éreztem, hogy mindenhová csak azért hívnak meg, hogy legyen kin röhögni, nem tudok barátokat szerezni, és nem is igazán érzem jól magam. Ez valahogy az én személyiségemből adódó lehet, mert több társaságban is így alakult, illetve a munkahelyeimen is mindig én vagyok az ügyeletes bokszzsák.
2022. szept. 16. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
#9: Elég primitív állatfajhoz tartozhatsz, ha ilyen szűklátókörű vagy :)
2022. szept. 16. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
Sajnálom, én egyetemre tanulni mentem, nem bulizni, nem inni, nem lógni... Azt meghagyom másnak, aki menőzni akar. Nem ez nem opció.
2022. szept. 16. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
92%

1-2 szer voltam kimondott buliban, jó volt nagyon, de számomra semmivel sem több, mintha csak beültünk volna valahová inni.

Számomra a társaság a lényeg az meg rohadtul mindegy, hogy mi közben van, csak igyunk és érezzük jól magunkat.

2022. szept. 16. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!