Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány éves korotokban hagytátok...

Hány éves korotokban hagytátok abba a hétvégi bulizásokat, tivornyákat?

Figyelt kérdés
Én lassan 28 leszek, de még mindig ugyanúgy, mint 18-20 éves koromban, majdnem minden hétvégén a buli+haverok+pia megy, nyáron őrült fesztiválozás, bulik a Balcsin. Van aki már ilyen korban továbblépett ezeken?
2013. nov. 27. 11:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
sztm te már nem fogsz megkomolyodni,ami gáz.mert biztos a fizetésedet ilyen szarokra vered el,sajnállak!
2013. nov. 27. 11:57
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
én 20 éves vagyok. 2 évig se jártam bulizni... pedig elég keményen benne voltam a dolgokban ( ha érted mire gondolok....) ma már eszembe se jut hogy hú de buliznék... dolgozom, hétvégén takarítás, főzés, mosás.. és összebújós esték a férjemmel :)
2013. nov. 27. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
na látod,egy 20évesnek is több esze van mint neked.DOlgozik,takarít,férje van!Ez inkább életcentrikus,mint a te hétvégi ivászatod,meg sorolhatnám.
2013. nov. 27. 12:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell soha teljesen kiiktatni, amíg nem járókerettel jársz, de azért ne ez legyen a fő dolog az életedben.
2013. nov. 27. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
én sohasem hagyom abba 21 éves vagyok sztem a zűrős munkanapok után jól jönnek a laza hétvégék. :-D
2013. nov. 27. 12:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem erre herdálom el az egész fizetésemet, mert a másik nagy szenvedélyem az utazgatás. Imádok utazgatni, legfőképp hegyvidékekre túrázni egy hétvégét, amikor tudok, akkor megyek, nem bírok a seggemen ülni egy percet sem, csak hát ez azért már költséges dolog nagyon és csak ritkán jön össze.
2013. nov. 27. 12:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok, el se kezdtem. Ha van kedvem, elmegyek, de hogy minden hétvégén fulladozzak a füsttől meg az izzadságszagtól, kösz nem. Nekem nem ebben merül ki a szórakozás.
2013. nov. 27. 12:40
 8/13 anonim válasza:
100%
Én igazából el se kezdtem, mindenkinek ki kell próbálni, azért kipróbáltam párszor a bulizást, de egyszer se éreztem magam jól. Ezért hamar abba is hagytam a próbálkozást, egy évig próbálkoztam és 2éve nem voltam buliba (jó még tavasszal voltam, akkor volt egy szakítás és azt hittem kis kikapcsolódás jót tesz, de mégse). Még csak 19 vagyok, de nem fordul meg a fejembe, hogy jó lenne. De megbánni sose fogom, valahogy engem más érdekel :)
2013. nov. 27. 13:03
 9/13 anonim ***** válasza:
41%

#7 egy ideje már tilos dohányozni a zárt szórakozóhelyeken, úgyhogy nem fulladoznál.

Amúgy meg szerintem addig csináld amíg csak szeretnéd. Ez a te dolgod. Nem kell itt játszani a hűdekomoly vagyok figurát aki már 18 évesen belemegy egy felelőtlen házasságba, csinál pár gyereket, nagyon tapasztaltnak érzi magát mindenben, aztán majd pár év múlva válás... ráér az ember "továbblépni" a bulizós időszakon később is.

2013. nov. 27. 13:12
 10/13 anonim ***** válasza:
El sem kezdtem...
2013. nov. 27. 14:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!