Hány éves korotokban hagytátok abba a hétvégi bulizásokat, tivornyákat?
Figyelt kérdés
Én lassan 28 leszek, de még mindig ugyanúgy, mint 18-20 éves koromban, majdnem minden hétvégén a buli+haverok+pia megy, nyáron őrült fesztiválozás, bulik a Balcsin. Van aki már ilyen korban továbblépett ezeken?2013. nov. 27. 11:47
11/13 anonim válasza:
9-es nem kell általánosítani, vagy féltékenykedni,mert nekem 20 évesen férjem van. szeretjük egymást és nem felelőtlenségből mentem hozzá, hanem színtiszta szerelemből. n sem szóltam le senkit, megtennéd hogy te sem szólsz be azért, mert jobban szeretek a férjemmel összebújni, mint bulizni? a másik fele meg... aki 30x évesen megy férjhez az sose válik el ugye?ugyanúgy megvan az esélye egy 20 évesnek, mint egy 30-40-50 évesnek hogy elváljon. ilyen az élet, benne van a pakliban. egyébként nem tudom hány éves vagy, csak sejtem hogy te mekkora élettapasztalattal bírsz, hogy így leszólod a másikat. nem érzem magam hú de tapasztaltabbnak azáltal hogy férjhez mentem. de sok 30 éves még a közelében sem járt annak, amit sajnos nekem már át kellett élnem. úgyhogy ne ítélkezz felettem.tudod nagyon sok dolgot magamnak kellett megteremtenem már 16 éves korom óta, és nagyon sok mindenen mentem keresztül... bár nem hiszem hogy ez rád tartozik. egy szóval sem mondtam hogy azért mert én nem bulizok, a kérdező se tegye....
13/13 anonim válasza:
Persze, nyilván szerelemből mentél hozzá és lehet hogy mázlid van és nem lesz semmi probléma később sem (kívánom hogy így legyen), de szerintem ettől még felelőtlen dolog volt és szerintem igenis általános hogy aki korán házasodik, az általában váláshoz/megromlott házassághoz vezet. Ismerek pár ilyen embert... Nem értem, miért jó minél előbb házasodni. Szerintem az ráér és boldogak lehetnek a párok úgy is hogy nincs róla papírjuk.
Egyébként nem neked szántam kerek-perec a kommentet, nem mondom senkinek hogy bulizni kell, meg egyebek. De aki szereti az csinálja amíg jól esik.
Végezetül, sajnálom hogy megbántottalak, de ez volt a véleményem. Üdv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!