Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori sulis társam,nagyon rég ismerjük egymást,igazából mindig is utáltam,mindig aljas módon és illemtelenül viselkedett. Igazából ez nem is érdekel annyira,leginkább az zavar hogy nem hagy békén mindig nekem ír,már nem tudom hányszor utasítottam vissza ha hívott is valahova,nem igaz hogy nem veszi a lapot. Suliba is mindig mellém ül,olyan gáz storykat mesél,nincs kedvem hallgatni,sem de nem akarok olyat hogy nem ülök mellé meg szó nélkül kikerülöm akkor meg másoknak ír hogy na megint hisztizik ami közben nem az csak szimplán utálom,most én pl ha valakit utálok hiába tesz akármit mindig is utálni fogom. Szinte mindenkivel összevesz. Az a gond ismerem milyen nem is tudom már mennyi hazugságot terjesztett rólam,elléggé lenéző tud lenni,sok dolgot amit tett régen már le is tagadja. Konkrétan kényszerből kell lennem ott vele mert egy osztályba vagyunk. Azt is bírom mikor ugy tetetti magát mintha nem érdekelnék a dolgok aztán magába meg örlődik. Nektek volt ilyen ismerősötök,sulis társatok?
2022. szept. 13. 18:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát pedig nem tudsz mást, mint kikerülni, levegőnek nézni. Mondd hogy nem szeretnéd ezt folytatni, mást ne. Ülj bárhova máshova, csak ne mellé. Ha mégis muszáj mellette lenni, rá se nézz, egy szót se szólj. Szünetekben barátkozz másokkal, menj beszélgess új emberekkel akár. Amikor odaül melléd vagy beszél, azonnal felállsz és otthagyod. Ha követ, mész egy tanárhoz és szólsz neki.

Mivel egy szrkavaró kis féreg, ezért örülj ha csak annyit terjeszt hogy hisztizel, nem talál ki milliószor rosszabb sztorikat. Ahol ír, ott némítsd vagy akár tiltsd le, nem kell se megnézni, se válaszolni.

Szüleiddel beszélj mindenképp, hogy van ez a gyerek és nem száll le rólad.

Ha kicsit is durvul a helyzet, akár csak annyit hogy beszólogat, követ, továbbra sem hagy békén, az osztályfőnökkel is azonnal beszélj hogy mi a helyzet. Megmondani neki hogy akaszkodik rajtad, hazugságokat terjeszt hogy lejárasson, nem csak rólad, de másokról is. Talán

2022. szept. 13. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!