Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miket csinálnak a 20-on évesek?

Miket csinálnak a 20-on évesek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és nincsen életem. Meg barátaim se mert egy unalmas, üres ember vagyok, aki nem csinál semmit egyetemen meg telefonozáson kívül. Nem tudom hogyan törjek ki ebből. A korombeliek mit kezdenek az idejükkel? Konkrétumokat szeretnék. 🥲 Köszönöm
2022. szept. 13. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

Nagyjából olyanok mint te, ugyanúgy a neten vannak, tiktokon töltik az időt, nagyon ritkán plázákban lógnak.

Találj hobbikat, érdeklődési köröket, legyen valami amit kedvelsz, amiről szívesen beszélsz. Járj eseményekre, mozdulj ki, dumálgass emberekkel. Szerezz ismerősöket, szervezz programokat, alakíts társaságokat ha többre vágysz.

2022. szept. 13. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Koncertekre mennek, discoba, moziba, közösen sportolnak. Plázákban közösen esznek, egymásnal filmeznek, vagy maguk készítenek videókat a közösségi médiára. Ezek a megfigyeléseim kívülállóként. Jó lehet az ő életüket élni. Csapatban a barátokkal, sok nevetés, program, szomorúságban is együtt, korlátlan lehetőség a párkapcsolatok kialakítására, egyetemen és munkában segíteni egymásnak. Nekem ezek ismeretlen fogalmak. Bármit megadnék, hogy valaki más bőrébe bújhassak, aki nem ilyen szociálisan impotens selejt, mint én.
2022. szept. 13. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

Mit csinálok egyetem mellett?

1. dolgozom, cikket írok, szakdolgozok, TDK-zok, szakkolizok, gyakorlatot vezetek, versenyzek stb (ebből egy időben max 4-et)

2. sportolok

3. zenélek

4. barátokkal találkozom, vagy házibuli, kolibuli, beszélgetős összejövetelek

5. a párommal töltök időt

6. a családommal vagyok pl kirándulunk, kenuzunk, síelünk, zenélünk stb.

7. egyéb kötelező dolgok: főzés, mosás, ügyintézés stb.

Nagyon ritka, hogy nem tudok mit kezdeni az időmmel. Általában pont az a gond, hogy kevés az időm annyimindenre. Olyankor leginkább alszom.

21L

2022. szept. 13. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Isznak, cigiznek, dugnak.
2022. szept. 13. 19:57
 5/5 anonim válasza:
Meg egymás mellbimbóját csavarják!
2022. szept. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!