Ti hogy viselitek hogy nem vagytok már 20 évesek? Nem estek depibe? Borzaszto latni hogy milyen csúnyák meg elesettek az öregek, es már 35 evesen is érzem hogy ez már sok rettegek a 40 tól.40 evesek már akármit csinálnak csúnyulnak
Szerintem csak sok időd van marhaságokon gondolkodni.
39/F vagyok, sosem szerettem az idősebb nőket, de mostanában sok 40 feletti nőt látok akit abszolót nem tartok csúnyának, sőt...
Csak ugye vannak azok akik nem adnak magukra mert már van család, már a pasik csak punnyadnak otthon, a nők meg hivatkoznak arra hogy van már 1-2 egyerek, nekik minek adni magukra. Pedig igen is kell. 60 lehet normálisan kinézni, de igazából nekem nincs is időm ilyen marhaságokon agyalni.
Hát még ha egészségügyben dolgoznál mit gondolnál. :)
Néha én azt gondolom, hogy undorító az emberi test néha meg hogy gyönyörű vagy hogy ijesztő. De a legjobb nem gondolkodni rajta. :D
Én attól esek inkább "depibe", hogy milyen sok idő van még hátra és mennyi minden s**ron kell még átvergődni magam. És még utána kitudja mi lesz.
én is lennék újra fiatalabb :D
23f
Nem az öregséggel és az azzal járó betegségekkel van a gond! Hanem egyes emberek fejében kéne rendet rakni. A megöregedést,illetve az esetleges velejáró kellemetlenségeket méltósággal kéne tudni elviselni, nem harcolni ellene!
Személy szerint én már annak is tudok örülni, ha nem fáj itt meg ott. Ezek után szerinted érdekel, hogy ráncaim vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!