Mi járt a fogorvos fejében?
Tavaly voltam bölcsességfog műtéten. A műtét nagyon komplikált volt, de sikerült. Észrevettem, hogy amikor varratszedèsre mentem, milyen udvarias volt az orvos, és a dokinak nagyon remegett a keze vizsgálat közben. Mi lehetett az oka? Bepánikolt , hogy megint bajom lesz? Vagy többet akart volna tőlem barátságnál ? ( eléggé áttetsző ruhát adtak a pácienseknek, sokmindent belátni)
Szerintetek mi lehetett az ok?
Választ előre is köszönöm.
Mindketten 28 évesek vagyunk.
??????
Sose írtam ki, hogy mindenkinek tetszem.
Szerintem összekevertek valakivel.
Nyitott kérdés marad, hogy ki érdeklődik a másik után - annak az információnak a birtokában, hogy tudni véled az orvos életkorát.
Az áttetsző védőeszköz ellen pedig te tudtál, - ha akartál volna - védekezni, - szerintem eszedbe sem jutnak olyan körülmények, hogy a védőeszköz esetleg azért volt olyan "lenge", mert úgy próbálták meg kialakítani, hogy ne izzadjon a viselője, amikor rajta van.
Sikerült elrugaszkodnod eléggé tisztességesen a valóságtól.
Tapasztalatból tudom írni, hogy előtte megivott egy csésze kávét :D
Üdv. Dr. Csuhrán János
Ezt meg hogy érted, hogy megivott előtte egy kávét?
Miért fontos ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!