Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tegezzem vagy magázzam a...

Tegezzem vagy magázzam a fogorvosom?

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok, a fogorvosom 28 körül van. Eddig mindig magáztam, az első 1-2 alkalommal ő is magázott, viszont mostanában tegez, amikor beszélgetünk akkor is tegeződve beszél hozzám.

Azokat a verziókat ismerem, hogy a "magasabb rangúnak" kell felajánlani vagy pedig az idősebbnek a tegeződést. Szóval legközelebb én is tegezzem, vagy maradjak a magázódásnál? :)

21/L

2014. nov. 30. 20:45
 1/9 A kérdező kommentje:
Jajj és azt a verziót is ismerem, hogy a nőnek kell felajánlani a tegeződést. Na, ezért vagyok teljesen meglőve.. :)
2014. nov. 30. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő tegez akkor te is őt.
2014. nov. 30. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Csapj a seggére és a reakciójából tudni fogod:D
2014. nov. 30. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

Rendelőben magázd, rendelőn kívül tegezd.

Vagy tényleg, beszéld meg vele, hogy akkor, hogy is legyen a dolog..

2014. nov. 30. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
Rajtad múlik az egész, hiszen te fizetsz neki, te vagy a munkaadója, ő az alárendelted. Egyébként létezik olyan köztes megoldás is, hogy a köszönés általános: jó napot kívánok és viszontlátásra, a beszélgetés meg tegeződés is lehet, ha már nem bírsz magázódni.
2014. nov. 30. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Alárendeltje? xd

Jó hogy nem azt tanácsolod neki, köpje egyből szemközt...

2014. dec. 1. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Hú de nagyon nem vagy képben. Az orvosnak te vagy az "alárendeltje" ha akarja nem foglalkozik veled. Az egészséged is tőle függ. Gondolom valami alulművelt lehetsz aki így próbálja kompenzálni,hogy nem vitte sokra

:)

Egyébként szerintem magázd. Majd szól ha zavarja. Csak ő a felsőbbrendű, ilyenkor nem számít a férfi-nő viszony.

2014. dec. 3. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést, de itt egyesek nagyon nincsenek képben a tegezés-magázás illendőségével kapcsolatban.

Nincs egyoldalú tegezés, kivéve, ha gyerekről van szó. Mivel te már nem vagy az, így ha valaki letegez, akkor tegezheted te is, VAGY folytatod a magázást, de azzal azt fejezed ki, hogy NEM akarsz tegeződni, és neki ezt észre kellene venni és visszaváltani a magázódásra.

2014. dec. 4. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a tegezés az nem egyenlő a lenézéssel, ahogy a magázás se a tisztelettel.
2014. dec. 6. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!