Megtörtént már valakivel hogy véletlenül belenézett a fogorvosa szemébe miközben az kezelte?Mi történt azután?
Átpirult az arca az orvosi maszkon keresztül, mélyen megcsókolt (csak úgy szürtyögött a nyálelszívó), miközben levette a fúrót a fejről, és szép lassan levitte a...
...Őszintén, mi történne? Ő a fogaimmal van elfoglalva, én meg nézem a plafont és elterelem a figyelmem, hogy múljon az idő. Ha össze is nézünk véletlenül, nem történik semmi, folytatja a munkát (én meg a bámulást)
Ha nagyon belebámulnék a szemébe, gondolom azt feltételezné hogy mondani akarok valamit, és akkor abbahagyná amit éppen csinál.
Velem cikibb is tortent. A szamban nyulkalt erzekien (tenyleg), nem merem elkepzelni, milyen arcot vaghattam.
Mindenesetre utana olyan kedves volt, hogy nem gondolnam, hogy minden pacienssel igy viselkedik.
gyíkemberré változott.
amúgy szoktam nézni a szemét, nagyon szépen sminkel, és amíg ott ücsörgök túl sok mást úgyse nézhetek.
A férjem a fogorvosom, ő rám szokott szólni, hogy ne nézzem, mert zavarja a munkában, ha bámulja a páciens. (Abban a helyzetben ugye én is csak egy beteg vagyok neki, bár más betegeire nyilván nem szól rá, ha nézik.) Szóval az ő székében kb semmi nem történne, mert ő csak akkor néz a beteg szemébe, ha éppen valami információt ad át, hogy mit fog csinálni és mire figyeljen oda a beteg közben.
Amúgy mire számítottál? Még ha nőgyógyásszal kapcsolatban kérdeznéd ugyanezt, azt megérteném, mert az egy sokkal kellemetlenebb szitu, mint a fogorvosnál. Nőgyógyásznál tényleg nagyon figyelek, hogy véletlenül se nézzek a dokira munka közben. Mondjuk ott se történne semmi, csinálná tovább a dolgát.
Hát szerintem a nőgyógyásznál ez gázabb, mikor éppen könyékig benne vannak az ember lányában. :D
Én általában illedelmesen nézelődök ilyen szitukban, és csak akkor nézem az orvost, ha beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!