Mit szólnátok, ha meglátnátok a fogorvosotokat egy lottózóban?
Figyelt kérdés
🤔2022. jan. 7. 17:02
1/17 anonim válasza:
Miért? Fogorvos nem játszhat szerencsejátékot?
2/17 anonim válasza:
?????
Fogorvosoknak tilos oda belépni, vagymi? :-D
4/17 anonim válasza:
Mégis mit kéne szólni? Mi köze ennek ahhoz, hogy lottózik-e?
7/17 anonim válasza:
Semmit. 😄 Egyszer a nőgyógyászommal futottam össze a Tescoban, köszöntünk, megkérdezte, minden oké-e (várandós voltam), mondtam, hogy igen, aztán mentünk tovább mindketten, amerre dolgunk volt.
8/17 anonim válasza:
ha nála van az orvosi felszerelése és munkaruában van akkor kicsi furcsának találnám
9/17 anonim válasza:
Jó hangosan megjegyezném, hogy aki ennyit keres fél óra alatt annak bezzeg fussa a szerencsejátékra (tömés fél óra és vagy 30 ezer)
vagy
mennyit keres fél óra alatt és semmi sem elég, még innen is elvenné a kispénzűek elől a nyereményt?
Többet nem kéne hozzá mennem.
10/17 anonim válasza:
Köszönnék a napszaknak megfelelően, majd továbbállnék. (Mondjuk én nem járok lottózóba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!