Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Veletek is ez van??

Veletek is ez van??

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és rengeteg buliba, szórakozóhelyre, fesztiválra, koncertre megyek el.

De egyszerűen még igyse fáradok el, sőt mostmár pl láttok egy videót ahol buliznak annyira jó kedvem lesz hogy elmegyek még aznap ha kell az ország másik végére is bulizni.

Legutóbb (lehet ciki )valahol ezt a finn miniszterelnököt -buli másnapján- megláttam a neten és annyira jókedvem lett, hogy Debreceni vagyok Kaposvárra mentem egy discoba a haverokkal! Egyszerűen nem bírom a táncolást ,zene hallgatást abba hagyni!!! Annyiraaa jóóóó, hogy már szinte zavar, hogy miért van ilyen buli kedvem MINDIG!!

2022. aug. 24. 04:04
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Korral jársz. Itt a szeptember, és akkor ezeket az energiákat lehet a tanulásba fektetni.
2022. aug. 24. 04:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez most nem nagyképűségből, beosztom úgy az időmet, hogy mindig szabad vagyok 17-18 órától.....
2022. aug. 24. 04:18
 3/4 A kérdező kommentje:
erre a nagy buli kedvre inni se merek sokat, mert nem tudom mit váltana ki. Merjek erre még sokat is inni??? szerintetek??
2022. aug. 24. 04:37
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Hát ilyenkor még nem fárad el az ember ez majd a korral jár, én 22 vagyok én is járok azért de nem annyit mint pár éve, de már a 30 év körüli barátaim panaszkodnak hogy már annyira nem bírják mint régen, úgy hogy azt mondom élvezzük ki amíg bírjuk, egy életünk van😀
2022. aug. 24. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!