Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Veletek fordult már elő ilyesmi? (Kifejtés lent...)
Magamon tapasztaltam ezt először, de legutóbb egy barátom is beleesett ennek a fura helyzetnek a csapdájába. Az érzést nehéz lenne megfogalmazni, ezért elmagyarázom a saját történetemen keresztül.
Nyár végén megismerkedtem egy lánnyal, akinek szép arca és kedvessége teljesen elvakított. Élőben találkoztunk először, de online folytattuk, mert ő a Balatonnál lakik, én pedig Pesten. Pár hete ismét tudtunk találkozni, viszont a kezdeti finom utalások helyett már sokkal nyiltabban tudtunk beszélni arról, hogy tetszünk egymásnak. Beesteledett a randink végére, a vonat érkezése előtt pedig megtörtént az első csókunk. Én felszálltam, ő ment haza. A helyzetet nagyon élveztem, a csók is jó volt, viszont hazafelé elfogott egy nagyon rossz érzés, hogy "ahh...miért kellett ezt???". Olyan kétségbeesettnek éreztem magam, mintha valami olyasmit tettem volna, aminek beláthatatlan következményei lesznek. Az volt a fejemben, hogy nem akarok többet ezzel a lánnyal beszélni, találkozni, csókolózni, mindezt úgy, hogy közben egyértelműen tetszik nekem.
Miért érzem azt, hogy nem kellett volna vele találkoznom és megcsókolnom, mikor a lány is tetszik és közben is minden rendben volt? Tapasztalt már valaki hasonló érzést?
19f
Tudatosítsd magadban, hogy amit csináltatok, az természetes és nem illetlen dolog. Így folytatódik a már régebben elkezdett kapcsolatotok.
Tetszik a lány, vonzódsz feléje. Akkor ne aggódj azért, mert megcsókoltátok egymást, utóvégre nem vagytok kiskorúak. Vagy a lány igen? Nem baj. Légy nyugodt, azt tettétek, ami nem erkölcsbe ütköző.
Ffi
Ez egy szép történet, a kezdeti bizonytalansággal, ambivalens érzésekkel együtt.
Végre egy “békebeli”, igazi, bontakozó, romantikus tinédzser kamúr. 😇💐
Szurkolok nektek.
A kezdet kezdetén félreértettük egymást, nagy szerelem kezdetén. Elhatároztuk, hogy vége.
Én nem bírtam tovább, fölszálltam a buszra. És az ellenbuszon megláttam, amint hozzám tartott. Leugrottam, futás visszafelé. De addigra anyám mondta, hogy itt volt, elment. Felhívtam. Visszajött, a buszmegállóban vártam. Felkaptam, megfordultam vele magam körül, öleltük, csókoltuk egymást.
Kamaszkorom legszebb nyara....ffi
#1 Nagyon köszönöm az eddigi egyetlen választ, ami a kérdésemre felelt!
#2 Nem igazán arról van szó, amit leírtál. Nem erkölcstelennek, vagy illetlennek tartom azt, amit tettünk. Úgy látom, hogy nem értetted meg, amit leírtam...
#3(4), #5 Mind szép és jó, amit leírtatok, csak semmi köze sincs a kérdésemhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!