Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Veletek elő fordult olyan, hogy egy 10-15 évvel idősebb férfibe szerettetek bele?
Ha igen:
-volt köztetek valami?
-ő viszonozta az érzéseket?
-ha nem alakult ki köztetek semmi, hogy sikerült elfelejteni őt?
Pluszba leírhatnátok azt is, hogy mennyi idős volt a fiú és ti!
Velem sajnos volt ilyen. Igazából akibe beleszerettem az az unokatesomnak volt a baratja. és igen. Én nekem nagyon tetszett o de hát esélyem se volt, hisz volt baratnoje.
Valamikor még sírtam is miatta de valahogy túl tettem magam rajta.Hisz van még más fiú is a világon és hát jah .
Nehezen de végül túl tettem magam rajta
2x is.
1. Nem volt semmi köztünk, nem viszonozta.
Egyszerűen hagytam hogy elmúljon :D
2. Nem volt semmi köztünk, nem tudja viszonozni mert nem tud róla.
És nem múlik évek óta, de képes vagyok velem egykorúakba szerelmes lenni, ha úgy alakulna akkor össze is jönnék azzal akivel szeretjük egymást. /Csak hát ilyen nincs RIP/
Jaaaaj de ismerős....
Nem viszonozta, nem is tudott róla. (Bár lehet, hogy olyan bénán bámultam, hogy lebuktam, mindegy.)
Akkor én 14 voltam, ő meg 25-26. (Kb két évvel ezelött) Volt/van barátnője.
Hogy hogy sikerült elfelejtenem? Egy barátnőm megkérdezte; ha most szerelmet vallana összejönnél vele? Ez egy nagyon jó kérdés volt. Átgondoltam a dolgokat. Mégis mi a francot kezdenék én vele. A kérdésre nemmel válaszoltam. Aztán egy hónappal később ott is hagytam azt a helyet, ahol találkoztunk, meg beszélgettünk addig. (Egy sportegylet volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!