Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már veletek ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Neten küldöt képet akivel irkáltál,de a valóságban nem ő volt a képen.

Mi lett belőle?

2022. jún. 8. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Húgommal volt ilyen.

Felháborodott az eseten, és többet látni sem akarta a srácot. Amúgy nem került sor találkozóra, valahogy máshogy derült ki, hogy nem ő van a képen.

2022. jún. 8. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha direkt más képét küldi el akkor hagyd, nem érdemes az ilyennel foglalkozni. Ezek után nem lehet elhinni egy szavát sem.
2022. jún. 8. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére még nem volt ilyen, de nagyon durván kiröhögném és otthagynám az illetőt.
2022. jún. 8. 09:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez még hagyján, ha közelben van, akkor tényleg csak annyi, hogy jól kiröhögöd, és kész. A durva az, amikor messze utazol azért, hogy találkozz vele.

Volt itt egy anyuka a kérdésével, hogy elengednénk-e a 17 éves lányunkat Németországba randevúzni, mert megismerkedett a neten valakivel. Hát nagyon nem, mert ha ott derül ki, hogy egy 60 éves perverz, és már be is van tuszkolva a kocsiba, akkor cumi van, de lehet, hogy sokáig.

2022. jún. 8. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem egészen ilyen. De olyan volt, hogy a lány egy 6 évvel ezelőtti képet küldött (huszonévesek voltunk ekkor), a találkozókor nem ismertem meg, annyit változott. Meg egy véletlenül jól elkapott, és agyonfilterezett kép volt.

Mondjuk azt, amikor valaki más képével csajozik/pasizik, soha nem fogom megérteni. Azt hiszi, hogy majd azért, mert kitette egy random jópasi/modellcsaj képét, majd ezért valaki belészeret?

2022. jún. 8. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Velem volt ilyen, trollkodott az illetó.
2022. jún. 8. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
*illető
2022. jún. 8. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Velem olyan volt itt a gyakorin, hogy valaki kitett valami gusztustalan kérdést, kb. hogy fiatal lányokat keres szado-mazora, vagy milyen élményük volt nekik ezen a téren, és én kíváncsi voltam, hogy ha kiadom magam egy 14 éves bevállalós lánynak, szadista pedofil fog jelentkezni. Nos, a válaszomat pár nap után törölték, de addigra privátban elég sok "kérő" akadt. Elkeserítő, hogy ennyi szadista pedomaci van itt a gyk-n.
2022. jún. 8. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem valaki másnak a képével próbált meg felszedni egy srác. Azonnal töröltem és tiltottam mindenhol ahol lehetett, miután kiderült, hogy kamu a tag. (Előtte még azért, jól kiosztottam ;))
2022. jún. 8. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!