Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek történt már ilyen?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt már ilyen? Mit mondott erre a barátotok? ( töbi lent)

Figyelt kérdés
A barátomnál aludtam és egy ágyban aludtunk és rajtam alul csak egy bugyi volt és még nem ált be a mensim. És reggel amikor felkeltem akkor véres lett a lepedö meg a kedvenc takaroja is. Mivel tuttam hogy az a kedvenc takaroja ezért nem akartam elmondani neki és mikor viszajött a fürdöböl akkor keltem fel ö már korán fent volt és feláltam szépen viszatakartam a foltot és odajött és kérdezte hogy aludtam és nm monam semit mivel másfél fejel magasab felnéztem rá és montam neki hogy vélelten véres lett a takarod meg a lepedö aztán megölelt és megcsokolt de én olyan kellemetlenül éreztem magam. Esetleg a ti barátotok mint mondott ha történt ilyen? ?? Tudom hogy ez természetes de ti nem éreztétek kellemetlenül magatokat? ???

2016. nov. 29. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kellemetlen, de ezért ne érezd rosszul magad!Tessék majd odafigyelni!

Rejteni meg soha ne rejts semmit!Tudj a másik szemébe nézni, főleg a barátodéba!

2016. nov. 29. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha velem ilyen történik, az az első, hogy megyek és kimosom a foltot. Vagy kiviszem a csap alá a takarót/lepedőt, vagy egy vizes szivaccsal próbálom eltüntetni. Szerintem ez az alap, hogy próbálom mielőbb rendbe hozni a dolgokat. A vérfolt pedig frissen viszonylag könnyen kijön, de ha beleszárad, akkor már nehezen.
2016. nov. 29. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell sunnyogni? Nekem baroni rosszuls esett vna, ha a párom ilyen hülyeségen sumákol. Nekem alap volt, hogy kimosom a barátom cuccát, mikor véletlen összevéreztem. Amúgy totál kellemetlenül éreztem magam, majdnem bögtem ö megölelt, beállitott a zuhany alá, a szennyest meg a mosásba dobta. Csinált kvt, és részéröl ennyi volt a dolog.
2016. nov. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!