Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már veletek ilyen? Én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek ilyen? Én meg reménykedem!

Figyelt kérdés

Szakítottunk barátnőmmel tobb mint 1 ev utan.

Azt mondta hogy mar 3 hónapja nem boldog de velem volt mert azt hitte helyre lehet hozni..

Pedig helyre lehetett volna, de o nek tett semmit mar.

Az volt a baj hogy a viták benne maradtak es nem beszéltük meg mert sose akart rola beszelni.

Majd parhet mulva megtetszett neki egy srac de nem mondta el csak most..

Az a kérdésem pontosan, hogy tortent mar veletek olyan hogy hasonló volt a helyzet vagy másabb es ujra osszejottetek es minden rendben ment?

2017. febr. 12. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
fogadd el hogy vége.
2017. febr. 12. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:

kár reménykedni.

számára egyszerűbb volt kilépni a kapcsolatból, mint hogy megoldjátok közösen a problémákat, inkább más felé nyitott, ahelyett, hogy tett volna a kapcsolatáért... pedig nagyon alap lenne szerintem egy olyan bizalmi viszonyban, mint egy párkapcsolat, hogy elmondom a másiknak ha valami bánt, stb.

Nyilván egy év után egy semmiből jött szakítás mellbevágó, de szerintem egy hónap múlva már egész más szemmel fogsz nézni erre az egészre.

Legjobbakat!

2017. febr. 12. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!