Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szeretsz élni?

Szeretsz élni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 1. 12:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Már nem. Viszont a haláltól nagyon félek és nem is akarok örömöt okozni senkinek, ezért nem leszek öngyilkos soha.
2022. aug. 2. 00:02
 22/23 Senior Séf ***** válasza:
64%
Nagyon. Szó, ami szó, ha holnap mennem kellene, azt sem bánnám túlságosan, a sok szép évvel a hátam mögött. De annyi tervem van még, amikhez két élet is kevés lenne. Főleg így, hogy naponta 10-túl 12-ig a vízparton relaxálok. Közben horgászok. Csak ott tudok teljesen ellazulni, kikapcsolni a szimpatikus idegrendszert.
2022. aug. 2. 16:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Régebben még igen, szerettem élni.

De az utóbbi 8 évben már kevésbé, vagy semennyire.

Az életem nagy részét már csak a munka és az alvás tölti ki.

Havonta 1-2 alkalommal talán belefér egy horgászat, vagy valami más, de már ez is kevés.

Én is ezen gondolkoztam, hogy szerettek-e élni, és ha nem akkor hogyan tudok rajta változtatni.

2023 májusig még dolgozok, és utána felmondok. Aztán csinálok egy több hónapos nyaralást. Pihenés után majd kigondolom, hogyan is tovább.

2022. aug. 3. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!