Mi az, amiért szeretsz gyakorizni ?
Amikor egyedül uncsizom itthon, és nincs házimunka, nincs kedvem játszani, sorozatozni, beszélgetni telón valakivel, szeretek itt az oldalon lézengeni.
Tökre kikapcsol. Közben csinálok a neten még 2-3 dolgot, ilyne nagyon jó agynyugi kúra.
Illetve, szeretek még másokról olvasni. Mások hogy látják a világot, egyes szitukat mások ennyivel más fényben látnak mint én, emberi történeteket olvasgatni...
Itt őszinték vagy őszintebbek az emberek
Pl pár bnőmön megfigyeltem azt hogy engem kifaggatnak A-Z a barátomról magánéletemrol de ők csak felém annyit közölnek ők jol megvannak és ennyi
Ez a szomszedokra is jellemző.
Hogy rám tapadnak kiváncsiak mint a sáskák, még a fizumrol is képesek pofátlanul faggatni, de ők meg az időjárásrol beszelnek csak.
Vagy minden szep jo a kapcsolatukban allandoan jatszák a tökéletest facen is, aztán csak pislogok, hogy jé válnak?
Nagyon sok ember hazug kamus ferdít álarcot mutat, itt legalább nem egészen.
"Nagyon sok ember hazug kamus ferdít álarcot mutat, itt legalább nem egészen."
Itt ahol minden második kérdés a szokásos kamukérdezőktől származik? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!