2/11 flora08 válasza:
A város (környék) nevezetességeit megnézni, a természetben sétálgatni igen, de a túrázást nagyon nem. Az utóbbit megutáltam gyerekkoromban, többször próbáltam, de sajnos azóta sem sikerült megkedvelnem.
4/11 anonim válasza:
Nem, de várost nézni igen, főleg tömegközlekedési eszközökön. Csak céltalanul utazgatni és nézelődni.
6/11 anonim válasza:
Igen, főleg a természetben. Minél szebb és minél inkább embermentes helyszíneken.
7/11 anonim válasza:
Nem. Nagyon sokat kirándultam már amúgy, és épp elég volt.
10/11 anonim válasza:
Imadok.Persze fontos, hogy mindenki azon a szinten legyen. Nyuggerseta vagy nyaktoro hegyi turak kozott vagyok.
Mi tobb, a parommal nalunk a Kanari-szigetek is nagyreszt ebbol all.
Egy dolog van. Muszaj, hogy ne lapos legyen a hely, vagy ha mar siksag, amitol depresszios leszek, erdo es kanyargo folyo legyen.
Legvegso esetben erdekes madarak es vadviragok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!