Már régóta nem... Meghalt a nagymamám is két éve fél évnyi szenvedés után, azóta egyedül élek.
Persze, vannak nővéreim, legjobb barátom, haverjaim, akikkel rendszeresen tartom a kapcsolatot, de mindezek ellenére egy kalap ürülék az életem... Gyakorlatilag, akármibe fogtam bele az életemben, kudarc lett a vége. Sosem értem el semmit, hiába küzdöttem a kitűzött célért...
30 éves leszek idén, de csak egy ostoba betanított munkás vagyok kevés keresetért.
Párkapcsolatról nem is álmodozom, mert buta vagyok, mint a fatuskó... Minden nőt kikészítenék elég hamar... Úgyis elhagyna egy okosabn, szebb férfiért...
Cseppnyi örömök még vannak az életemben, amik a hobbijaim: naturál testépítés, baromfijaim. Ez a két dolog még hoz még némi vidámságot az életemben, amiért egyelőre nem dobom el az életem. De, fejben már megvan a végrendelet, kire hagyom az állataimat.
Viszont, előre tekintek az életemben és azt látom, hogy egyre rosszabb lesz ez a világ! A gazdagoknak, okosaknak talán nem, de a magamfajta balf@szoknak, akik semmihez sem értenek, csak rosszabb lesz...
Szívemből kívánom, hogy már ne éljek sokáig! Elég volt 30 év.
Nem, de mások miatt muszáj sajnos.
26/n
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!