Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szeretsz élni?

Szeretsz élni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 1. 12:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem
2022. aug. 1. 12:24
 2/23 anonim ***** válasza:
84%
Igen
2022. aug. 1. 12:25
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Már rég nem.
2022. aug. 1. 12:25
 4/23 Kólauborkával ***** válasza:
93%
Az nem kifejezés, 300 évet sem találnék soknak īgy 31 évesen. Annyi mindent szeretnék még csinálni, de olyan kevés az idö…
2022. aug. 1. 12:26
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem igazán.
2022. aug. 1. 12:37
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon szeretném, ha igennel felelhetnék erre a kérdésre, de sajnos ez nem ennyire egyszerű. Vannak napok és vannak időszakok amikor úgy érzem, hogy nem és teljesen felesleges. De szerencsére az idő legjavában azt hiszem, hogy szeretek.
2022. aug. 1. 12:38
 7/23 anonim ***** válasza:
96%

Már régóta nem... Meghalt a nagymamám is két éve fél évnyi szenvedés után, azóta egyedül élek.

Persze, vannak nővéreim, legjobb barátom, haverjaim, akikkel rendszeresen tartom a kapcsolatot, de mindezek ellenére egy kalap ürülék az életem... Gyakorlatilag, akármibe fogtam bele az életemben, kudarc lett a vége. Sosem értem el semmit, hiába küzdöttem a kitűzött célért...

30 éves leszek idén, de csak egy ostoba betanított munkás vagyok kevés keresetért.

Párkapcsolatról nem is álmodozom, mert buta vagyok, mint a fatuskó... Minden nőt kikészítenék elég hamar... Úgyis elhagyna egy okosabn, szebb férfiért...

Cseppnyi örömök még vannak az életemben, amik a hobbijaim: naturál testépítés, baromfijaim. Ez a két dolog még hoz még némi vidámságot az életemben, amiért egyelőre nem dobom el az életem. De, fejben már megvan a végrendelet, kire hagyom az állataimat.

Viszont, előre tekintek az életemben és azt látom, hogy egyre rosszabb lesz ez a világ! A gazdagoknak, okosaknak talán nem, de a magamfajta balf@szoknak, akik semmihez sem értenek, csak rosszabb lesz...

Szívemből kívánom, hogy már ne éljek sokáig! Elég volt 30 év.

2022. aug. 1. 12:41
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
Igen, de jobb is lehetne az élet, ha lenne társam és a fizetésemből nem csak vegetálni tudnék. Utazgatni szeretnék, felfedezni a világot, de sajnos erre nincs időm, se pénzem.
2022. aug. 1. 12:42
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem, de mások miatt muszáj sajnos.

26/n

Szilvi

2022. aug. 1. 12:44
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, teljes kilátástalanság.
2022. aug. 1. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!