Voltál már úgy, hogy a testvéred vagy a barátod kérdésére válaszoltál itt, és csak később derült ki?
Nem, én az oldal kódolása miatt mindig tudom, hogy kinek válaszolok :D
süni
#2 Tanítványaidat?🤨
De te nem egy balettruhás kis amino sav vagy, aki szeret futni és Behemoth-ot hallgat? Azt ne mond, hogy e mellé még tanárnéni is vagy😍
😅🤷♂️
Van egy olyan gyanúm, hogy az egyik kérdést a 21 éves keresztlányom tette fel, én meg válaszoltam.
Nem volt benne semmi személyes vagy intim, csak egy konkrét skandináv környék időjárásáról érdeklődött, én meg leírtam, amit tudtam róla (bár ott én se jártam, de Skandinávia más részén igen). Pár héttel később hallottam egy családi összejövetelen, hogy oda megy ki dolgozni a nyáron. Nem kérdeztem rá, hogy ő írta-e ki azt a kérdést, mert igazából nincs jelentősége. Remélhetőleg máshonnan is gyűjtött információt, és megfelelő öltözéket vitt magával.
Picit gáz, de az én tesóm rendszeresen tett fel itt rohadt gáz, ismerkedni akaró kérdéseket.
Ilyeneket, hogy:
"Xy (városiak) van itt olyan lány aki ismerkedne? "
Ez még okés de amikor külön kiemelte, hogy "cigánylány", meg amikor egyre kétségbeesettebben akart társat találni, annyira, hogy itt gyiken már "felismerték" a kérdései alapján, akkor az már durva volt.
Sőt volt hogy egyik válaszomnál rámírt privátban, feltételezve, hogy lány írta, és ő ismerkedne.... Gondolhatod, hány emberre írhat rá így, ha már engem is betalált...🤦♂️
Na, az ilyen kérdéseinél néha beszóltam, többek közt én is neki, de pssz🤫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!