Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek igazat mondott?

Szerintetek igazat mondott?

Figyelt kérdés

Nemrég beszéltem egy lánnyal Anotalkon és egy elég durva storyt mondott el, ami ha igaz lenne szerintem lett volna következménye, azonban mivan ha mégis igaz...

Nem tudom eldönteni hogy hazudott-e vagy sem, viszont úgy adta elő mintha igaz lenne, de kissé azért sántított a dolog.

Szerintetek milyen jelek utalhatnak arra, hogy valaki igazat mondott-e vagy sem?

Ti hogyan "leplezitek le" a hazugságokat?

Köszönöm a válaszokat:)

2022. júl. 9. 10:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Anotalkon van lány? :o
2022. júl. 9. 14:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

A lényeg, hogy bántalmazásról mesélt (most tegyük félre, hogy igazat mondott-e vagy sem). Szerintem akkor is súlyos dolog.

Ha igazat mondott akkor nemértem miért nem kért pl segítséget vagy ilyen, ha meg hazudott, akkor elég gátlástalan lehetett.

Mivel anotalkon beszéltem vele, ezért újból nem tudom megkérdezni.

Azért akarom "leleplezni" mert szeretném tudni, hogy igaz-e a story (remélem nem).

2022. júl. 9. 18:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha itt ír ki valaki valamit, arról sem tudod hogy igaz -e vagy sem.

Nincsen "szabályrendszer" a netes sztorimesélést illetően, ami alapján "le lehetne leplezni". Mivel ismételten nem tudsz beszélni vele, már olyan mindegy hogy igaz -e vagy nem.

2022. júl. 9. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!