Csak annyit szeretnék tudni, hogy Bongó igazat mond-e és nem csak a hasára csap? Nektek igazat mondott
Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 19:21
1/5 anonim válasza:
Amit "mond", azokat mind közösségi oldalakról veszi, amire regisztrálva van az adott illető. Ezért kell írni teljes nevet, és települést, ahol laksz, mert az alapján keres rá.
2/5 anonim válasza:
ki a f@om az a Bongó? zsibongó
3/5 anonim válasza:
Fizess csak az ulyen sz&rért, aztán pislogj a számlázáskor is
4/5 anonim válasza:
Figyu! Nekem tudja kibe vagyok szerelmes pedig ezt az ég világon senkinek sem montam el!!
5/5 anonim válasza:
Nekem ez volt az esetem:
- Barátnőmnek, nekem is tetszik egy fiú. Hát ráírtam Bongóra. Ő azt írta h én bejövö a fiúnak, a barátnőm nem. Nos, valószínüleg a barátnőm kérdésére is ez lenne a válasz, szval csak pozitív dolgokat akar neked bemesélni, ami csak önbizalomnövelő, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!