Nemrég beszéltem egy lánnyal Anotalkon és egy elég durva storyt mondott el, ami ha igaz lenne szerintem lett volna következménye, azonban mivan ha mégis igaz...
Nem tudom eldönteni hogy hazudott-e vagy sem, viszont úgy adta elő mintha igaz lenne, de kissé azért sántított a dolog.
Szerintetek milyen jelek utalhatnak arra, hogy valaki igazat mondott-e vagy sem?
Elég nehéz neten leleplezni valakit úgy, hogy csak egyszer beszélsz vele és nem is tudod, hogy ki ül a másik oldalon. Ez maximum abban az esetben működik, ha te valamihez értesz és ő pedig olyanról beszél vagy olyan választ ad ami tudod, hogy nem történhet meg vagy nem is úgy van.
2022. júl. 9. 10:52
3/13 anonim válasza:
Mondasd el újra a sztorit. Ha van eltérés...bukta.
2022. júl. 9. 10:54
4/13 anonim válasza:
A #3 jól mondja! És kérdez nagyon sok kérdést, menny minnél mélyebben bele sztoriba, ha hazudik, akkor bele fog keveredni az egész hazugságba és a végén nem fog összeálni a sztori.
2022. júl. 9. 10:58
5/13 anonim válasza:
#3 és #4
Ez így van, igen. Ezt én is megerősítem. Erre gondoltam először, de mivel Anotalk-on beszéltek és lehet nem adtak egymásnak elérhetőséget, hogy majd még beszélnek egymással. Így ezt elvetettem mint ötlet.
#2 voltam.
2022. júl. 9. 11:03
6/13 anonim válasza:
Szerintem az emberek egy része valami burokban él és fogalma sincs a való világról. Amit hallottál, az az igazság egy szelete és nem feltétlenül hazugság még akkor sem, ha itt-ott kicsit túlzott vagy színezte a sztorit az elbeszélő.
2022. júl. 9. 11:09
7/13 anonim válasza:
Ahhoz, hogy válaszolni lehessen, tudni kellene a sztorit, mert lehet, hogy csak neked tünik problémásnak, de az is lehet, hogy tényleg nem reális.
2022. júl. 9. 11:14
8/13 anonim válasza:
Ilyen netes chat-elésből nem lehet sokmindenre következtetni, neten elég sokan azt mondanak amit akarnak, ami nem szép mondjuk de ez van.
Kérdező: neked miért jó, ha "lebuktatod" az illetőt?
Egyébként ha valaki bonyolult sztorit ad elő több emberrel például, könnyen ellentmondásba keveredhet.
2022. júl. 9. 11:22
9/13 anonim válasza:
Mármint a sok feltett kérdés kapcsán keveredhet ellentmondásba.
2022. júl. 9. 11:23
10/13 anonim válasza:
Keresztkérdésekkel. Ha ellentmond önmagának, vagy máshogy meséli el, mi t elsőre, akkor hazudott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!