Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mondott igazat?

Ki mondott igazat?

Figyelt kérdés

A Bak férfi azt állítja a Skorpió nő hűtlen volt a Rák férfival szemben.

Ehhez bizonyítékul szolgál egy Instagram beszélgetés, amiben a Bak férfi és a Skorpió nő a bulizásról beszél.

A Bak férfi elmondása szerint a beszélgetésben az áll:

"A Skorpió nő szexelt egy buliban Rétyen egy 16 éves fiúval.

A Bak férfi azt mondta a Skorpió nő ráparancsolt, hogy a beszélgetés titkos és nem szólhat róla senkinek.

A Bak férfi ezt a beszélgetést a Rák férfi tudatára adta kicsit részeges állapotban, és azt mondta, kérdezz rá a Skorpió nőnél de az én nevemet ne említsd.

A Rák férfi ezek után dühös lett és rákérdezett.

A Skorpió nő megmutatott egy üres lapot a Rák férfinek, amin egyetlen üzenet sem szerepelt a Bak férfivel.

A Bak férfi azt mondta az üzenetek törölve lettek, de csak a Skorpió nő részéről.

A Skorpió nőről annyit lehet tudni minden hétvégén buliba megy, biszexuális, és minden buliban megcsókol férfiakat.

A Rák férfinek azt mondta a Skorpió nő, ő még szűz és összesen 2 férfit és 1 lányt csókolt meg 5 buliban.

2021. febr. 27. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de miért fontos információ a csillagjegy?
2021. febr. 27. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak a neveket nem akarja írni szerintem azért.Vagy passz nem tudom én sem
2021. febr. 27. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2

Ez érdekes, mert a falu nevét elárulta (Réty), szóval nem lenne nehéz megtalálni az illetőket, ha nagyon akarná valaki. :D

2021. febr. 27. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaz😊Dehát mi nem nyomozgatunk.Van jobb dolgunk is😉

Amúgy a csaj tűnik kamunak dehát nem tudhatom mert nincs varázsgömböm.Egyszerű amúgy a Bak férfi mutassa meg a Rák férfinek a csaj üzeneteit mert ő nem törölte ki

2021. febr. 27. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem csak 12 féle ember van.
2021. febr. 27. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne trollkodj már,ez nagyon sz4r:D
2021. febr. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!