Húszonévesek, ti milyen gyakran jártok szórakozni?
Nekem nagyon rendszertelen. Van hogy hónapokig semmi és olyan is, hogy 5-10 napig minden nap.
Ilyen ez az egyetem. Vizsgaidőszakban csak tanulok, utána ha elmegyek valami táborszerű dologra, minden nap bulizok. Szorgalmi időszakban, ami tekinthető "normál" időszaknak, van hogy 2-4 hétig semmi, és van, hogy egy héten 2-4 is. Egy ideig rendszeres volt, heti 1. Azóta az a csapat feloszlott, mindenki tanul
Hétvégén nem szoktam bulizni. Persze van ilyen. Hétvégén pótolom a munkát és a tanulást. Meg az otthoni szociális életem.
Persze, szoktak lenni itthonülős, nyugodt hétvégéim is, de én azért szeretek gyakran programozgatni a barátokkal és szocializálódni, pláne ilyenkor nyáron a jó időben.
Hétköznap esténként is gyakran találkozok a baráti körből 1-2 illetővel munka után, de a hétvégékre is legtöbbször szervezünk valamit. Mondjuk úgy, hogy egy hónap 4 hétvégéjéből 3 alkalommal biztos programozunk.
A barátaimmal hetente 1-2 alkalommal van közös program. Ilyenkor elmegyünk együtt ebédelni, átmegyünk egymáshoz társasozni vagy közösen elmegyünk edzeni, kirándulni, bográcsozni, stb.
Kifejezetten szórakozni, kirúgni a hámból, sörözni kb havonta szoktunk. De például a társaságban most többen diétázunk meg detoxolunk, így alkoholt pl sokan hónapok óta nem iszunk egyáltalán, ezzel sincs semmi baj, ugyanolyan jól szórakozunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!