Hogy, hol ismerkedtél meg az idősebb pároddal?
31 vagyok
A barátnőm 21
Tavaly májusában ismerkedtem meg vele.Lehet ciki,de én egy társkeresőn a Badoon.
Több mint egy éve együtt vagyunk
Azóta nálam is él.
Szerintem összeillunk,szép pár vagyunk.
A szép részét főleg ő hozza a kapcsolatba☺️
Interneten.
22 voltam, a nő 32. Elvált, 3 gyerekkel. Egy évig összejártunk.
Utána volt egy rövidebb dolog, a csaj 26 volt, én 23. Szingli volt.
Utána volt egy 35 éves, szintén elvált, 2 gyerekkel.
Mindegyikük tudta, hogy nem akarok tőlük semmi komolyat, de jól esett neki a törődés, amit mástól nem kaptak meg. És gondolom az is imponált nekik, hogy egy jóval fiatalabb srác akarja őket.
29 vagyok, a jelenlegi párom 36
De 20as éveim elejétől szinte mindig 30 feletti pasijaim voltak
Majdnem az összeset a badoon ismertem meg 😅
Munkahelyen egyszer ott volt műszakja ahol én dolgoztam egy másik, szabadságon lévő ember helyett. Vagy 5 percet beszéltünk a nap végén, aztán hazamentem és egész nap rá gondoltam (utólag kiderült, hogy ő meg rám). Aztán mindig véletlenül találkoztunk valahol. majd hála Istennek egyre több műszakja volt ott, egy idő elteltével már nem teljesen véletlenül.😁 Egyre többet beszélgettünk, fülig beleszerettem. Tavalyelőtt júniusban ismertem meg, tavaly májustól alkotunk egy párt. Már a vőlegényem.
Elvált. A felesége hagyta el őt és a gyereket pár éve.
Én 23N, ő 38F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!