Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell sok embernek...

Miért kell sok embernek hazudni, túlozni a keresetéről? Attól nem lesz több pénze.

Figyelt kérdés

Nem egyszer futottam bele hogy valaki állítja pl. 500 nettót keres, persze kiderült a felét sem. Én meg mindig elmondom a valóságot ha kérdezik.

Minek hazudozni, attól nekem miért lenne jobb? Több pénzem nem lesz ellenben ha lebukom akkor meg mindenki röhögne hogy hazudtam

#Keresettel kapcsolatban hazudni
2022. jún. 23. 13:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

Én megmondom, hogy mennyit keresek, de van aki nem hiszi el, van aki sokkalja, van aki tudja normálisan kezelni.

Ismerek olyat aki 1 millió fölött keres, sőt sokan képesek erre még eléggé "alja munkával" is.

2022. jún. 23. 13:20
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Cikinek érzik a valóst? Nem tudom. Én nem mondom el senkinek. Se alá, se fölé nem lövöm be magam, egyszerűen hallgatok róla, mert semmi közük hozzá.
2022. jún. 23. 13:22
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Mert szerintem sokan kicsit szégyelik hogy egy vagy több műszakban dolgoznak ès mègis kevès pènzt kapnak! Ilyen ez.Minden csak azon múlik milyen családba születsz! Persze ki lehet törni meg vannak emberek akik tehetsègesek de lássuk be hogy aki jó èletkörülmènyekbe èl ès szerető családja van az sokkal könnyebben èr el eredmènyeket, cèlokat!
2022. jún. 23. 13:24
 4/16 anonim ***** válasza:
33%
Hát pedig a nettó 500 az már alapfizetés, nem tudom, hogy miért annyira hihetetlen. Én pont azt nem értem, amikor valaki ez alatti összeget ír, hogy vajon pályakezdő-e vagy ha nem, akkor hol a fenében dolgozhat ennyi pénzért.
2022. jún. 23. 13:33
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Én is azt nem értem hogy 500 nettó alatt hogy a francba vállal már el bárki bármit manapság. Ez 1200 EUR. Én ha ennyit keresnék, akkor vagy aznap iratkoznék be továbbtanulni, vagy aznap venném a jegyet nyugatra.
2022. jún. 23. 13:40
 6/16 nemma ***** válasza:
84%
Feltételezem, hogy az utolsó kettő válasz csak szarkazmus. Hiszen még a mérnöki szakmában is nagyon sokat (nem pályakezdők) 500e nettó alatt keresnek.
2022. jún. 23. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
9%

Hat, egyaltalan nem szarkazmus. Ha mernokkent 1200 EUR alatt keresnek, elsirnam magam. A mernoki freelance napidíjak siman 500-700 korul vannak par ev tapasztalattal. Meg kell tanulni eladni a tudasod, nem beérni a szarral.

2022. jún. 23. 14:24
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
Én pont azt veszem észre hogy aki szarul keres szándékosan megmondja, vagy még direkt alá is lő, hogy sajnálják.
2022. jún. 23. 14:42
 9/16 nemma ***** válasza:
#7 A magánzók teljesen más tészta. Ott a mérnöki órabér 15-20k között van, munkától függően. Aki alkalmazott, Magyarországon, 1.1 millió-1.2 millió maximum között kereshet bruttóban seniorként, vagy csoportvezetőként, ami ugye 700-750e Huf nettót jelent.
2022. jún. 23. 15:00
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
#6 Aki mérnöki szakmában netto 500e-t keres ott valami nagyon nincs rendben. Mérnökként sosem rendes munkával (azaz nem pályakezdőként vagy gyakornokként) netto 700e alatt. Le lehet pontozni, de aki azt mondja, hogy mérnök 500e alatt keres az netto hazudik. Tessék felmutatni a forrást, hogy honnan van ez az info!
2022. jún. 23. 15:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!