Amikor kimosolyog valaki, mit lehet tenni?
Pl elmélyülten magyarázol valamiről, vagy beszélsz magadrol, vagy kifejezed a párodnak az érzelmeid, es amikor hirtelen ránézel, látod hogy kozben a másik rajtad (végig)vigyorog, aztán ha számonkéred, letagadja, hogy nem vigyorog(azaz mégcsak meg sem magyarázza mi mosolyognivalo van rajtad, vagy miert csinalja)
Vagy ez elköszönésnel
Szia, elfordulsz, mész, de hirtelen visszanézel, es látod hogy (ki)röhögve néz
Semmi nem hat:(
Ha ideges vagyok ettol, tagad tovább es még én jövök le még mulatságosabbnak a szemében, aki ilyeneken pattog.
De ha komikus bármi.
Megtisztelhetne azzal hogy elmondja, es nem kiröhög, aztán letagadja. Miért nem osztja velem meg?
Szerintem egyszerűen nem tisztel.
Mert tényleg van amikor azért mosolyog az ember mert aranyosnak találja ahogy a másik magyaráz, de olyankor ezt el is szokták mondani hogy ez az oka.
Ha esetleg röhejes is lennék bármelyik témaban is, vagy cselekedetben, az milyen mar hogy magában röhög rajtam es magában tartja?
Mi viszi erre rá?
Én ha meg tudod oldani azt javaslom egy picit legyél "hidegebb" vele.
Gyanítom ilyen "cserfes" hölgy lehetsz, és (ne bántódj meg kérlek) az az igazság, aki sokat és feleslegesen beszél azt meg szokták mosolyogni. Aranyosak az ilyen emberek, de senki nem veszi komolyan őket. Próbáld ki hogy vissza fogod picit magad és úgy figyeld a reakciót. Ha így is ugyanaz marad minden, akkor csak simán nem tisztel. Ha változik, akkor simán csak aranyosnak tart, de lehet ez önkéntelen nála és ezért tagadja mert észre se veszi / nem akar megbántani az igazsággal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!