Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Észrevettem, hogy nagyon...

Észrevettem, hogy nagyon visszahúzódó vagyok 17 évesként. Mitől van ez? Miért vagyok ilyen félénk?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán is bicikliztem, és a kerékpárúton sétált előttem két ember. Mivel nem tudtam kikerülni őket, - nem mertem szólni - ezért inkább leszálltam a bicikliről, és megvártam, amíg elmennek, majd felültem és újra tekertem tovább.
2022. jún. 16. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Mert amilyen idi.óta néhány gyalogos, nem csoda, hogy nem mersz nekik szólni. Múltkor a rómain csengetett egy biciklis egy gyalogosnak. A gyalogos ahelyett hogy arrébb ment volna 1 lépést, elkezdett ugatni a biciklisnek, hogy eki csak ne csengessen, mert az nem biciklisáv, úgy sétál ott ahogy akar...

Annyi agresszív ember van manapság, hogy nem csoda, ha más nem mert szólni nekik.

2022. jún. 16. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon bonyolult kérdés. A legegyszerűbb válasz az, hogy ilyen vagy. Amúgymeg nem az a kérdés hogy miért, hanem az, hogy ez boldoggá tesz-e? Ha boldog vagy így akkor meg mit számít? Ez olyan mintha az kérdrznéd, hogy miért vagy fiú/lány, mert annak születtél.
2022. jún. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!