Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mást is szóltak már le, hogy...

Mást is szóltak már le, hogy milyen csúnya? Miért engem néznek ki mindig? 17/f

Figyelt kérdés
Párszor megkapom a a suli folyosóján meg egyszer a vonatállomáson is ilyen tipikus beképzelt lánybandáktól, hogy "jajj de csúnya nézd már milyen ronda" meg ilyenek... tudom nem kell az ilyenekkel foglalkozni, de akkor is "kicsit" szarul esik.... Jó oké, nem vagyok valami jóképű, de vannak az osztályban nálam rondább emberek is, miért mindig engem találnak meg az ilyenek? Meg ma random leszólított egy lány "poénból", kérdezgetett rólam, de úgy lettem kezelve mintha valami fogyatékos lennék vagy nem is tudom... meg vihorásztak azon a barátnőivel h nem hallotta rendesen amit válaszoltam az egyik kérdésére(vagy csak rájátszott, hogy lehessen min röhögniük, azt nem tudom) mert eleve kicsit halkabban beszélek az átlagnál meg maszkban is voltam meg nyilván a folyosón is van "háttérzaj"... meg ilyeneket is megkaptam múltkor, hogy pár "nagymenő" gyerek megszólalt rám h "nah itt jön a boss" vagy valami ilyesmi és rajtam röhögcséltek ők is... mi az oka annak, hogy ezek pont engem találnak meg mindig? Az lehet az oka, hogy picit félrehúzódó, csendes vagyok?

2022. febr. 28. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Állj ki magadért, akkor nem baszakodnak
2022. febr. 28. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát az oké de erre mit lehetett volna mondani pl annak lánynak? Mert ötletem sincs😅
2022. febr. 28. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Legyél határozotabb és magabiztos. Én úgy nézek ki mint egy angyal, picike is vagyok, mégis tudok úgy kiállni hogy volt már hogy azt mondták rám kicsit megfélemlítő vagyok.

Látják rajtad hogy félénk vagy. Az hogy ki mennyire vonzó nem csak a külsőn múlik.

2022. febr. 28. 20:58
 4/7 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
70%

Igen, mindig azt piszkálják, akin azt látják, hogy elnyomható. Most vagy azt választod, hogy kiállsz magadért, vagy válaszolsz a csajoknak, hogy ti viszont nagyon szépek és csinosak vagytok. Ha a támadásra kedvesség a reakció, nem nagyon tudnak mit kezdeni vele. De ki is nyithatod a szád. Engem nem sűrűn ért bántás, de 3 alkalomra emlékszem.

Nekem a gimiben volt olyan, hogy egy fiú beszólt, hogy nem valami jók itt a tesi órák, úgy látja. Akkor volt elsős, nagyfiú akart lenni a haverok előtt. Mert teltebb voltam (betegség miatt). Én azt válaszoltam, hogy majd mindjárt pofán verlek és akkor meglátod, hogy jók-e a tesi órák. Akkor szólt be először és utoljára.

Olyan is volt, hogy valaki más dolog miatt piszkált és szólt be állandóan (azt gondolta, odáig vagyok vkiért), de csak vele együtt nevettem meg odaintettem a társaságnak, hogy lássák, nem hat meg. Utána üzent, hogy tudja, hogy nem úgy van, ahogy ő gondolja és bocs, még le is szólított a folyosón valami teljesen más miatt és normális volt. Nem volt semmi gond, ha látták, hogy megvédem magam vagy törhetetlen vagyok. ;)

A harmadik eset meg egy buszmegállóban történt, szintén a súlyom miatt. Egy kisfiú, akinek elég gáz volt a viselkedése, szintén beszólt, hogy kövér vagyok, elég sok ember volt ott és mivel ő is husisabb gyerek volt, csak visszaszóltam viccesebben, nem agresszív hangsúllyal, hogy hát fiam, te sem panaszkodhatsz, így a társaság elkezdett nevetni azon, amit mondtam, hogy imádják a stílusom. Szóval csak lazán. :) A külső csak egy dolog, látod, akin van súlyfelesleg, az is kap bántást (ha túl vékony lettem volna, akkor az lett volna a gond), de közben másoknak meg én voltam az álomnő, úgyhogy azzal ne foglalkozz, ha valakinek nem tetszel, mert mindig lesz olyan, akinek tökéletes leszel. :)

2022. febr. 28. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
"lehet hogy csúnya vagyok,de mégse nyúlnék hozzád"
2022. febr. 28. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem is pontosan így csúfoltak régen...

Eleinte nem reagáltam semmit, mindig csak rosszul éreztem magamat utánna. Később, mikor már kezdtem unni, mindig visszaválaszoltam v.mit pl "Te mondod?" aztán mintha mi sem volna, mentem tovább. Ilyenkor őt nevették ki, ezért legközelebb már szinte kötelezőnek érezte hogy beszóljon. Többnyire szerencsém volt, mikor beszóltak, épp beszélgettem valamelyik barátommal, ezért elintéztem egy "Kussoljál má'! " - val.

Még párszor elmondtam neki hogy igazából a faszt sem érdekli hogy ó mit gondol rólam, ezt így szó szerint.

Vicces vagy sem, de évekkel később az a lány lett az egyik legjobb barátom, később azt is elmondta hogy szerinte régen jól néztem ki🤦‍♂️ Inkább nem kezdtem el feszegetni a témát hogy akkor mi a francért csúfolt, na mindegy.

2022. márc. 1. 05:23
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Csajoknak is vissza lehet szólni,hogy b@szd meg az anyád.Aztán,ha nem tetszik nekik,indulj meg feléjük szépen.
2022. márc. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!