A nagymamám miért kutakodik utánnam Facebookon? És szerintetek miért ír vissza csúnya kommenteket olyanoknak, akik tök normálisan írtak a képem alá? Pl, hagyd békén az unokámat vagy.. meg stb... Már régóta csinálja, hogyan állítsam le?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 06:28
1/8 anonim válasza:
“Mamás” kérdésekből elég. A valódi családjának kellett volna megoldani azokat a problémákat, amiket másra vetítettek ki. Sokszor inkább a környezettől kértek támogatást az idősek, hogy a családjuk előtt ne sérüljön a büszkeségük.
2/8 anonim válasza:
Esetleg talán töröld az ismerőseid közül. Akkor nem fog tudni odapampogni a fotóidhoz.
3/8 anonim válasza:
Hahaha!! XD
Egyes öregeket el kellene tiltani a nettől. Ne félj kérdező, sok ilyen van, még fb csoportokat is csináltak miattuk, ahol szemezni lehet ezekből az "aranyköpésekből". Vagy ott a Radics Peti, nézd meg mennyi hülye van ebben az országban. Mamád egy a sok közül.
Amúgy én a helyedben letiltanám vagy korlátoznám a profilomba való betekintését.
4/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a képlet mert be tudod állítani hogy amiket kiraksz ő ne lássa és így nem tud beszólogatni alatta mivel nem is látja,ennyi.
Vagy kitörlöd és letiltod de az elég radikális volna és meg is sértődne úgyhogy első opció marad
5/8 anonim válasza:
Azért, mert hagyod. Ha annyira zavarna akkor beállítanád, hogy ne lásson semmit és ne szólhasson hozzá semmihez.
6/8 Metionin válasza:
Beállításokban el tudod intézni, hogy ne lásson semmit és ne tudjon oda írni. Végső esetben meg tiltsd le.
7/8 anonim válasza:
tiltsd le a francba, én is tiltottam apámat mert minden hülyeséggel teleszemetelte az oldalamat... ne aggódj, az ilyeneknek fel se tűnik, zavartalanul fog tovább bszogatni valaki mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!