Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha megszűnne belátható időn...

Ha megszűnne belátható időn belül a facebook vajon mennyi emebr lenne emiatt öngyilkos?

Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Utálom a face-t,instat különösen.Tiktok egész jó,csak ott vagyok fenn
2022. jún. 15. 23:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha kivonnák az x márkájú csokit a forgalomból, mennyien lennének ágybavizelők? Kb ennyi az összefüggés.

Nézd meg az IWIW is megszűnt és senki sem halt ebbe bele, pedig anno mennyien fel voltak rá regisztálva.

2022. jún. 16. 01:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha végigsöpörne egy erős elektromágneses impulzus Európán, az ütősebb lenne.Mert hirtelen pár évtizeddel hátrébb kerülnénk,ami a fejlettséget illeti. Se áram se net, semmi nem lenne.Ma pedig digitalizált világban élünk.Ami az élet minden területére kihat, munkára, szórakozásra.

Dogozhatnának az emberek primitív eszközökkel 3 szor annyit, a szabadidőben meg egymással kéne időt tölteni.Vagy ülni egyedül a 4 fal között és nézni ki a fejből!

2022. jún. 16. 06:02
 14/18 anonim ***** válasza:
7 órakor fel akartam menni a facebookra, de nem működik. Azóta szétvet az ideg😡 10 másodpercenként próbálok felmenni, de nem sikerül. Egyébként nem vagyok függő😄
2022. jún. 16. 07:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Másnál se indul el a facebook?
2022. jún. 16. 07:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék kérdező, tönkretetted a Facet... Kösz szépen!
2022. jún. 16. 07:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem a Facebook nem érdekel.... Csak a Gyakorikérdések ne szűnjön meg🤗
2022. jún. 16. 09:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem emiatt senki nem lenne öngyilkos. Más közösségi oldalak is vannak a Facebook helyett, de ha nem lennének, az sem lenne akkora tragédia, hogy bárki is a halált válassza, csak a közösségi oldalak eltűnése miatt.
2022. jún. 16. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!