Ez az élete a legtöbb embernek, nem nagyon van még alternatíva ami ennyire jeelntős közönséggel szolgálna, helyre is állna a rend egy ideig, míg nem jönne helyette más.
2022. jún. 15. 22:09
2/18 anonim válasza:
Nyilván egy se. Nem is értem ezt az ostoba kérdést.
2022. jún. 15. 22:09
3/18 anonim válasza:
A fiatalok nagyrésze már nem a facebookra hanem az instára pakolja ki magát...
2022. jún. 15. 22:10
4/18 anonim válasza:
Egyre kevesebb facebook felhasználó van. A fiatalok teljesen elhagyták.
Mindenki, akit ismerek rendelkezik facebook profillal, de már vagy 5-6 éve nem updatelték és ha megakarod tudni, hogy mi van vele, akkor a profiljukon nem találsz semmit, de mondjuk Instán már igen.
Leginkább +30 felettiek, meg aluliskolázottak platformja.
2022. jún. 15. 22:10
5/18 anonim válasza:
Biztos lenne 1 2 mentális bajokkal küzdő ember aki öngyilkos lenne.
Szerintem az insta is leáldozóban van már, most a tiktok a nagy sláger de majd ezt is idővel felváltja valami, mint minden közösségi oldalt.
2022. jún. 15. 22:18
6/18 anonim válasza:
Magyarországon valószínűleg senki sem lenne öngyilkos emiatt, de pl. Amerikában biztos akadna egy 10-20 ember, aki igen.
Nekem pl. az hiányozna ha megszűnne, hogy a chatben lévő emberek egy része lehet nehezen lenne elérhető. Magyarán meg kellene keresni őket másik platformon. De emiatt biztos nem lennék öngyilkos, még egy könnycseppet se morzsolnék el.
2022. jún. 15. 22:25
7/18 anonim válasza:
Ha jobban bele gondolunk,jobb is lenne ha nem lenne Facebook,Instagram,stb. Mert személyesen keresnék egymást az emberek,és több időt töltenének a barátokkal,családtagokkal. Mert manapság egész nem a telefont nyomkodják.
2022. jún. 15. 22:36
8/18 anonim válasza:
Oroszország emberveszteségét is ez okozza, hogy betiltották.
2022. jún. 15. 22:39
9/18 anonim válasza:
Persze... Élőben...
2022. jún. 15. 22:42
10/18 anonim válasza:
Öngyilkosok is virtuálisan lennének? Nekem személy szerint nem lenne nagy veszteség, mert jó ideje nem vagyok ott aktív.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!