Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A börtönökben a romák nem...

A börtönökben a romák nem szégyellik egymás előtt...na az önkielégítést?

Figyelt kérdés
Fegyőr haverom mondta, hogy a kozma utcai gyűjtőbe 10 fős cellákban csak romák vannak szinte. Nos be vannak zárva, nincs nő, akivel lehetne szexuálian együttlenni, ezért akik összetartanak, haverok egy zárkában, nyilván nem egymás hátsójába csinálják, hanem fent űlnek az ágyon, és húzgálják a bört a nemi szervükön. Azért így írom, mert na nem akarok "szennyként" fogalnazni. Tudják ők is, hogy egyedűl kéne, hogy senki ne lássa, de nem tudnak mit tenni, soha nincsennek egyedűl és csak csinálni kell, mert bekövesedik, aztán nem érdekli már őket, egymas szeme láttára csinálják, nincs már szégyenük egymás előtt. Olyat is mesélt, hogy egyik rab mondta a másiknak, hogy "a tied jó sokat spriccelt"🤣. Ilyeneket mesél. Elhiszitek, hogy ilyeneket csinálnak egymás előtt, mert nincs más választás és nem szégyellik? Én azert nem csinálnám más férfi előtt sem. Kibírnám.

2022. jún. 14. 21:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

20.

Én nem pártokban gondolkodom, hanem haza-, természet-, emberszerető kormányban, amelyet szakmailag elismert, erkölcsös, tehetséges szakemberek alkotják.

2022. jún. 15. 12:24
 22/30 A kérdező kommentje:
Ne aggódj én lefideszezlek 21. Ami válság, gond, baj van az országban, hogy padlón van az ország, mind a fidesznek a kormánynak köszönhető.
2022. jún. 15. 19:25
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez egy jó vicc a börtönbe amitől az ilyen kínos szituk nem lesznek cikik és spanjai is lesznek az embernek:

Férfi és a nő hazamennek, a férfi bemegy a wcre, a nő vár az ajtóban a sorára. Pár perc múlva a nő megsürgeti a pasiját.

Férfi: Igyekszem, de nem tudok pisilni.

A nő erre segítőkészen elkezd a világ legnagyobb vízeséséről beszélni.

Nő: Na, pisiltél?

Férfi: Igen. De a nadrágom cipzárját továbbra sem tudom lehúzni.

2022. jún. 15. 20:01
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Viccesnek tartottátok a viccet?Én találtam ki!
2022. jún. 15. 20:05
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

22-es kerdezo

Milyen padlon? Szerintem te valahol mashol elsz :D

Csak annal ne legyen jobban padlon soha mint gyurcsany es bajnai alatt 2006ban es elotte/utana :DD

2022. jún. 16. 00:48
 26/30 A kérdező kommentje:
22. Akkor úgy mondom, hogy 12 éve bűnözőkből álló fidesz politikusokból áll a parlament. Téged is megloptak. Gondolom ez mindent elmond.
2022. jún. 16. 00:58
 27/30 A kérdező kommentje:
Elírtam az utolsó kommentem én vagyok a 22. A 25-nek a 00:58 asnak akartam írni.
2022. jún. 16. 00:59
 28/30 A kérdező kommentje:
25-nek 00:48-nak. Csak sikerűl már rendesen kijavítani.
2022. jún. 16. 01:00
 29/30 anonim ***** válasza:
91%
Dugulj már be Gyula..
2022. jún. 16. 01:04
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

29

:D ez vicces volt mikor elolvastam

2022. jún. 16. 02:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!