Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A börtönökben a romák nem...

A börtönökben a romák nem szégyellik egymás előtt...na az önkielégítést?

Figyelt kérdés
Fegyőr haverom mondta, hogy a kozma utcai gyűjtőbe 10 fős cellákban csak romák vannak szinte. Nos be vannak zárva, nincs nő, akivel lehetne szexuálian együttlenni, ezért akik összetartanak, haverok egy zárkában, nyilván nem egymás hátsójába csinálják, hanem fent űlnek az ágyon, és húzgálják a bört a nemi szervükön. Azért így írom, mert na nem akarok "szennyként" fogalnazni. Tudják ők is, hogy egyedűl kéne, hogy senki ne lássa, de nem tudnak mit tenni, soha nincsennek egyedűl és csak csinálni kell, mert bekövesedik, aztán nem érdekli már őket, egymas szeme láttára csinálják, nincs már szégyenük egymás előtt. Olyat is mesélt, hogy egyik rab mondta a másiknak, hogy "a tied jó sokat spriccelt"🤣. Ilyeneket mesél. Elhiszitek, hogy ilyeneket csinálnak egymás előtt, mert nincs más választás és nem szégyellik? Én azert nem csinálnám más férfi előtt sem. Kibírnám.

2022. jún. 14. 21:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%
Levike, ne gerjedj a roma fogvatartottakra..
2022. jún. 14. 23:01
 12/30 anonim ***** válasza:
93%

6-os

Eleg vicces, hogy a börtönben , a "törvény házában" határ nélkül megengedett az erőszak, amikor pont azzal a céllal vannak ott az emberkék, hogy kitisztuljanak a kriminális életmódból. Én biztos hogy bevezetném és szigorúan követelném a magánzárkákat. A börtönnek az lenne a célja mint egy rehabnak, letéríteni a rossz útról az illetőt, nem mégjobban belevinni.

2022. jún. 14. 23:21
 13/30 A kérdező kommentje:
Aki börtönbe kerűlt szinte mind megérdemli, hogy ott van, ennek ellenére térjenek a jó útra. Én egy személyes cellákba tennék mindenkit, mert akkor ellenne mindenki magának. Tiszalökön a böriben talán 1200 rab van, és ott rengeteg egy meg két személyes cellák vannak. Vannak viszont ártatlan emberek is a börtönökben azt ne feledjük.
2022. jún. 15. 00:56
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy valaki egy kisebb lopás miatt van börtönben, vagy tesi erőszak és a durvább fajtái miatt. Nem egy "súlycsoport"
2022. jún. 15. 01:18
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Az a baj, mondta, hogy évtizedekkel ezelőtt még szétverték a rabot, de napjainkban a raboknak több joga lett, mint az őröknek.

Ha liszt, laktóz érzékeny a rab, vagy nem olyan a hely, már jelenti is fel az államot.

Pár éve az állam több millió ft-ot fizetett a raboknak kártérítés gyanánt.

Az ostoba Uniós szabályozás miatt. Sok ügyvéd az ilyen esetekre volt ráállva.

De azóta módosítottak a törvényen.

Jelenleg 14-féle kaja közül választhatnak Budapesten. Kevesebb rab van a cellába, mint régen (20-30).

Egy rab havi költsége (orvosi ellátás, kaja, örök, rezsi, pszichológus, hely, stb.) mondta a volt BV vezető, hogy jelenleg egy rab 300.000ft környékén van az államnak.

Viszont egyre súlyosabb problémák lesznek, mert több ezer őr hiányzik.

Simán ki tudnák szabadulni a rabok, ha összefognának.

De ezt nem mondhatják el nekik.

Nem adok 15 évet (nyugdíjazások és pénzhiány) és az egész rendszer össze fog omlani az agyhalott, haszonleső, korrupt, hazaáruló parlamenti csőcselék miatt.

Lásd BV, egészségügy, oktatás, társadalmi, egyéb közellátás (víztisztítás, csőhálózat, stb.).

Hitelből, nulla bevétellel, nem lehet pénzt előteremteni. Adóztatni meg nem lehet a végtelenségig.

2022. jún. 15. 08:51
 16/30 anonim ***** válasza:
75%

Jav.

ki tudnának

2022. jún. 15. 08:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól van Levi, vonulj már be végre és töltsd le szépen a büntidet.
2022. jún. 15. 09:28
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

15

Hat szerintem is felhaborito hogy milyen emberek kerulnek be a parlamentbe pusztan "kepviselonek" aztan lofaszt nem csinalnak de jonnek a milliok havonta, most gondolok itt jakab Péterre es a hozza hasonlo analfabetakra, tobbet keresnek mint egy komoly orvos, de persze ezen senki nincs felhaborodva. Hazaarulas reszrol meg az is undorito hogy mzp magyar-ellenes orszagokkal haverkodik es szovetkezik. Osszeomlani semmi nem fog, max egy kicsit dragulnak meg a dolgok a haboru miatt , de ahogy korulnezek az utcán rengeteg a 10-20 millios auto meg a dragabbnal dragabb ruha, szoval eleg jol elnek az emberek

2022. jún. 15. 09:34
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

18-as. Ha már parlament. Okkal tudnak ott élősködni.

Az ok, a társadalmi nagyon alacsony értelmi képességben és információhiányban keresendő.

Nekem az egész oktatási rendszer újraalkotására is van javaslatom, amivel a magyar oktatás, a legjobb lehetne a földön.

Ennek a részét képezné a:

Politikaismeret és érdekérvényesítés:

- Parlament és a hozzá kapcsolódó intézmények funkciója, ismerete.

- Jogszabályalkotás menete, ismerete és hatásai.

- Kérdezés tudománya a politikusok felé.

- Kritikai gondolkodás és kutatás. Információhasznosítás.

- Propaganda ismeret. Mit jelent manipulálni, az érzelmekre hatni, félrevezetni, eltitkolni, hazudni, elhalgatni, stb.?

- Megbízhatóság és minőség vizsgálat a politikusok beszédeinek elemzésénél.

- Mit jelent a kampány program? Hogyan csinálnák meg az adott programot? Konkrét módszertan? Honnan, miből teremtik elő a pénzt? Miért nem alkalmazzák az értékelemzés módszerét?

- Mit jelent a teljes átláthatóság az összes párt működésénél? Ideológia, működési költségek elszámolása? Pártnyilvántartás?

- Mit jelent a politikusok családfájának nyilvánosságra hozása? Miért szükséges ez? Miért nem teszik meg?

- Miért szükséges bevezetni a szakmai alkalmassági vizsgálatot, pszichológiai- és hazugság vizsgálatot a parlamentben dolgozó emberek felé?

- Miért szükséges eltiltani a politikusokat az üzletelési “ügyektől”?

Miért nem elég nekik a fizetésük? Mit jelent a teljes vagyonosodási vizsgálat a politikusnál, családtagoknál, holdudvarnál?

- Mit jelent a hazaárulás?

- Mit jelent kiszolgáltatni a népet külföld, stb. felé? Mik lehetnek ennek a veszélyei?

- Mi a szakmai erkölcs? Miért ismeretlen fogalom ez a parlamentben?

Hidd el nekem, a teljes parlamenti söpredék már rég a börtönben találná magát, ha felkészült lenne a társadalom a fenti tárgyból.

Az oktatás más részeire is vannak javaslataim, de az már egy másik történet.

Amúgy amit magad körül látsz az mind hitelből van, mert a társadalom tagjainak legnagyobb része:

- pénzügyi és közgazdaságtani analfabéta,

- értékelemzési analfabéta,

- döntéstudományi analfabéta,

- érzelmi (tudatosság) analfabéta,

- kutatás módszertani analfabéta,

- nevelési analfabéta,

- kérdezési analfabéta,

- környezetvédelmi analfabéta,

- egészségügyi analfabéta stb.

Ezért is kellene a teljes reform az oktatás tekintetében, mert iszonyat alacsony szellemi szinten van a társadalom.

Sajnos csőcselék színvonal lett. Értékválság.

2022. jún. 15. 10:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Most nagyon meglepődtem, azt vártam hogy majd lefideszezel engem, helyette normalisan irtal. Wow , ez is ritka manapsag :D
2022. jún. 15. 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!