Túlreagálok már megint mindent, vagy van igazságalapja?
Sziasztok.
Pár hónap beszélgetés után egy lánnyal arra a döntésre jutottunk, hogy megpróbáljuk a kapcsolatot. (2 hete tart körülbelül)
Sajnos a távolság miatt nem tudunk sokszor találkozni.
Több problémám is van egyébként.
1. Az egyik az, hogy még nem beszélt rólam senkinek. Mármint, oké, hogy nem akar senkinek sem beszélni rólam (egyáltalán nem oké egy kapcsolatban ez szerintem), de ez nagyon rosszul esik, hogy kb azt érzem, hogy nem vállal fel, amíg én már beszéltem róla barátoknak stb. az elején erről..
2. Azt látom rajta, hogy tök jól megvan így nélkülem és neki elég ez az online beszélgetősdi, legalábbis a legutóbbi találkozást is én erőltettem, ő sosem hozza fel, hogy esetleg szeretne már látni.
3. A hetekben lesz egy buli, ahová véletlenül megtudtam, hogy elmegy, viszont Ő nem szólt nekem erről. Más haverom barátnője azonnal hívja a barátját, ha valami buli van, hogy együtt menjenek el, erre Ő semmi. Nem, nem azt kérem, hogy minden percben tudjam, hogy hová megy és vele legyek, mert van magánélete, de szerintem, ha keveset találkozunk és van egy ilyen lehetőség, akkor egyértelmű, hogy szólok a barátnőmnek fordított helyzetben, hogy "Végre tudnánk találkozni, nem jönnél el velem egy házibuliba?" (meghívtak engem is, de az a társaság pont nem tud róla, hogy együtt vagyunk, tehát nem azért hívtak meg, mert tudnak a dolgokról, itt a baj az, hogy van egy lehetőség, elméletileg együtt vagyunk, gyakorlatilag meg mégsem mert megvan nélkülem)
Kezdem inkább tényleg azt érezni, hogy együtt vagyunk, de csak elméletben. Gyakorlatban Ő semmit sem szeretne tenni. Nem szeretne találkozni, nem hozza fel a találkozás lehetőségét (az, hogy nincs valakinek ideje, az rossz érv, főleg egy kapcsolatban). Pedig egy kapcsolat elején pont ez lenne a lényeg, megvan a lelkesedés, és mindig együtt szeretnének lenni, nem? Ha már az elején nem akar semmit sem, akkor mi lesz később?
Mi erről a véleményetek? Túlreagálom a dolgokat?
9: nekem is irtó fura volt már maga a megfogalmazás...
Ha megvolt az a bizonyos kémia, akkor senki nem így megy neki egy kapcsolatnak, hogy "megpróbáljuk"... Nekem ez valami erőltetett dolognak tűnik...
Hát nekem már ott akadt fenn a szemem, hogy megbeszéltétek hogy kapcsolatban lesztek. Ez egy kicsit eröltetett.
Az meg magától értetődő, hogy éli az életét nélkled is, nem arról szól a párkapcsolat, hogy, ha te elutzol akkor ő funkcionálni sem tud és depressziósan fekszik egész nap.
Hiányzol neki, de azért neki is van családja, ismerősei, de várja hogy újra együtt legyetek.
A buliba lehet azrt nem hívott, mert új a dolog és még nem ismered a rokonait, barátait.
Őszintn szóvla én is utáltam úgy bulizni, hogy a két barátnőmmel beültünk valahova és egy vadidege fiút is hoztak, a fiúnak meg nekem is kellemetlen volt.
"éli az életét nélküled is"
Az a baj, hogy itt nélküled is helyett simán csak nélküled helyzet áll fenn.
"funkcionálni sem tud és depressziósan fekszik egész nap"
Szerintem ezt sehol nem várta el a kérdező.
"várja hogy újra együtt legyetek"
A leírás alapján egyértelműen nem várja :D
"még nem ismered a rokonait, barátait"
Egy közös program pont jó arra, hogy az ember bemutassa a párját.
Mert át ugye normális kapcsolatban nem titkolod ki a párod. Mi több, a legtöbb ismerősömnél azt látom, hogy alig várja, hogy bemutathassa és megismerjük.
A buliból mindenkit ismerek, osztálytársak, barátok, mindenkivel jóban vagyok.
12# Nem, nem azt várom el, hogy minden egyes nap együtt legyünk, de ha már kapcsolatban vagyunk és 2 hét eltelt anélkül, hogy nem láttuk egymást és csak találkozást sem hozza fel az elég rosszul tud esni. (Ez is értelmetlen nekem, hát ha együtt vagyunk akkor nem magától értetődő az, hogy találkozunk??)
Én szinte azonnal elmeséltem a szüleimnek, hogy mi a szitu és megismertem egy lányt, kezdenek komolyra alakulni a dolgok.
0 az energiabefektetés a részéről, és ez itt a legnagyobb baj.
Ez nem egy kapcsolat sajnos.
14: ezek szerint te is látod a valóságot. Ez nem kapcsolat.
És főleg nem "komolyra fordulnak" a dolgok. NEm is értem, miért tálaltad ezt így a szüleidnek....
Azért, mert az elején ezt éreztem. De ahogy telnek a napok, sokkal inkább érzem úgy, hogy ez egyoldalú. De nagyon.
Egy "kapcsolat" már régen rossz, ha 70-30 arányban van, és még csak engedékeny is vagyok ezzel a 70-30-cal..
Normális körülmények között a "komolyra fordul" több hónapos, intenzív kapcsolatot jelent.
Az arányokat meg ne számszerűsítsd - ezzel csak magadat hergeled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!