Mi a véleményetek erről a vélemény gondolatròl, van igazságalapja?
Néhány gondolat 🍊-okról...
1. A rossz dolgok még csak ezután jönnek az infláció, az elszálló akár ~700f-os benzin, rekord élelmiszer árak, tragikus fizetések, tanárok megszégyenítése, vicc egészségügy... stb. Ha az ellenzék nyert volna lehetne őket később támadni emiatt. Így viszont meg kell enni ami főztek.
2. Senki ne lepődjön meg majd azon hogy a nagy osztogatásba, és az erős gazdaság latszatának fenntartásába mennyire roppan-roppant meg az állami háztartás. Annak lesz hozadéka, és biztos vagyok benne nem lesz kellemes. Isszák-isszuk majd a levét.
3. A kialakuló-kialakult egypárt rendszer mind az ellenzék, mind a 🍊-on belül radikalizálódást fog eredményezni. Kialakulnak a párhuzamos valóságok. Ahol a Királyunk két pólusú.
4. Kirekesztő ország lettünk, ahol a máshogy gondolkozó embert megvetik, és a tudás már rég nem erény.
5. Mostmár nem kell gondolkoznom azon hogy elhagyjam-e az országot...
Lelkiismeret szerint, nem szavazok olyanra aki mást nemi-vallási vagy bármilyen okból kirekeszt, ellehetetlenít, vagy agresszorként örök háborút vív.
Neki a legnagyobb háborút a saját demonjaival kell vívni minden egyes nap és hogy reggel tükörbe tudjon nézni.
Szomorú lesz ennek az országnak az ébredés...
Én csak azt kívánom neked, hogy objektíven tud ezeket a pontjaidat átnézni 2-3 év múlva.
Szerintem nagyon nincs igazad.
Már most erősödik a forint, pedig csak 2-3 órája van eredmény. szerinted?
Már most is látható, hogy az ellenzék hozzáállása gyengített rajta. Megszűnt a veszély, biztos a jövő.
1. Eddig is lefosta az ország nagy része ezeket, ezt láthatod a saját szemeddel.
2. Nem fog megroppanni max a te fejedben. Ha igaz lenne minden gazdasági híroldal ezzel lenne tele.
3. Kb. 8 éve így van. Van forradalom, utcára vonulás? Nem látom...
4, Ebben egyet értek.
5. Senkit nem érdekel, magánügyed.
A kérdező hogy vigasztalja magát.
Természetesen nem tudta kihagyni hogy elköltözik:D
Megválaszolom: az ellenzékre szavaztam, és most csalódott vagyok...
Ugyanakkor tudok gratulálni a nyertesnek.
Hogy miért? - mert én tudom, hogy bármelyik kormány is jön most (illetve azt is tudjuk, hogy a mostani marad), az ő szavazóik 90%-a is sz*p*ágra kerül. És aki szeret sz*pni és még tapsikol is hozzá azt ugyan miért kell ebben irigyelni....??😂
Az elmúlt pár évben elindultam egy olyan irányban, amely függetlenséget ad a mindenkori politikai iránytól - ha az ellenzék nyert volna, akkor is erre kell törekedni.
Ez a lényeg...
Szóval ne sajnáld, hanem igyekezz függetlenedni ezektől a szavazósdiktól, azokat hagyd meg a rezsicsökkentés/csirkefarhát/benzinárstop hívószóra szavazóknak..
Mondjuk az tény, a Fidesz eddig szinte csak konjunktúra alatt kormányzott. Most pedig ami jön, rosszabb lesz, mint az előző válság. Ha lesz EU pénz akkor könnyebb lesz, ha nem, akkor nehezebb. A megszorítások már szerintem a zöld hitel kivezetésével elkezdődtek, következik a CSOK, meg a többi, főleg, hogy a hozzáfűzött reményeket sem hozták be.
Én úgy látom, hogy ahogy anno az MSZP szavazók nagy része átvándorolt a Fideszhez, simán át tudnak vándorolni egy másik párthoz is. Csak kell valaki, aki eléggé manipulatív tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!